noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

C++ / Python güncel stabil toplu arşiv konular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu 3.6 yı herkes öneriyor tamam temiz pack diye ama aşırı temiz kardeş valla moblar ok sıkmıyor birde savaşçının boynunu değiştirmişler (boyun fetişiyim dikkat ederim ordan gördüm :)) yani ama ufak texture hataları çözülmüş (ateşin uzaktan parlaması balık tutuarken kafa sallaması filan ... ) birde binekten bineğe hızlı inip binice client kendini kapatıyor phyton sourcesi root dışında kullanılmıyor bu uiscript ve locale_tr nin temiz hali var mı bu indirilen dosyaların arasında ? debug dan bakıyorum bilgili bir kişi her şeyi yazar o debug aldırış etme dedi ama debug resmen bağırıyor o dosya yok bu dosya yok diye ya da ben mi yapamıyorum ne ?

bu 3.6 yı herkes öneriyor tamam temiz pack diye ama aşırı temiz kardeş valla moblar ok sıkmıyor birde savaşçının boynunu değiştirmişler (boyun fetişiyim dikkat ederim ordan gördüm :)) yani ama ufak texture hataları çözülmüş (ateşin uzaktan parlaması balık tutuarken kafa sallaması filan ... ) birde binekten bineğe hızlı inip binice client kendini kapatıyor phyton sourcesi root dışında kullanılmıyor bu uiscript ve locale_tr nin temiz hali var mı bu indirilen dosyaların arasında ? debug dan bakıyorum bilgili bir kişi her şeyi yazar o debug aldırış etme dedi ama debug resmen bağırıyor o dosya yok bu dosya yok diye ya da ben mi yapamıyorum ne ?
Elinizde Temiz bir pack varsa uyum sagladıgı sürece kullana bilirsiniz benim şuanda elimde bulunan en temiz packler bunlar =)
debug u kullanmıyorum ama bir ara bakarım nasıl bir eksiklik olduguna =)

0414 13:27:00742 :: ui:2819: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception
0414 13:27:00745 ::
introLogin.py(line:511) __LoadScript
ui.py(line:2812) LoadScriptFile
ui.py(line:3002) LoadChildren
ui.py(line:3002) LoadChildren
ui.py(line:2819) LoadChildren
LoginWindow.__LoadScript.LoadObject - <type 'exceptions.OverflowError'>:Python int too large to convert to C long
0414 13:27:00746 :: ============================================================================================================
0414 13:27:00747 :: Abort!!!!
@nyami nasıl çözebilirim bu sorunu değer çok büyük filan yazıyor da yardımcı olur musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri