Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HARiS nasıl avunur. Vol-1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugur0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 533

ugur0606

Level 5
TM Üye
Konular
87
Reaksiyon Skoru
76
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beni 1-1 düello'da kesebildiğini iddaa eden yüzsüz arkadaş HARiS , aşağıdaki ss'lerde de görüleceğe üzere kendisini avutuyor ben herkesin içerisinde bu işi bir şov'a dönüştürmek için arkadaşıda yüzsüzlüklerinden dolayı rencide etmek için kendisine HODRİMEYDAN diyorum.Bir geçmiş yapar isek 2 gün önce 5-0 kestim yüzsüz olacağını bilsem video alırdım almadım arşiv kalabalık olduğu için :). Dün ise potum kapalı iken 1 düelloda kesti beni fakat herşeyin farkında olduğu için 2. düello'ya gelmeyip kaçmayı tercih etti arkadaş :)
Ben şimdi beni sürekli rahatsız eden ve tahrik etmeye çalışan bu arkadaşı ödüllü düello'ya davet ediyorum herkesin huzurunda sebebi ise arkamdan atıp tutması :) Not:MADAM olma HARiS karşıma gelde ADAM vasıf'ı kazan :)

Pm'den dediğini umarım yaparsın videoyu foruma koyarsında insanlar görür hiç değilse pot'un açık olup olmadığını malum sen göremiyorsun EŞŞEK gözlükleriyle baktığın için. :)

Uğur 0 a karşı galibiyet bekliyorum.Haris düelloyu kabul edebilirse :rockon:

0' a karşı galibiyet kolay işte arkadaştan ses seda yok sanarsın nabzı durdu. :)

Bugün barones önünde yerden kalkamıyordu ondandır :D

Boşversene onları benim istediğim kişi belli loncalarıyla işim yok :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri