farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

HARiS nasıl avunur. Vol-1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugur0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 534

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Beni 1-1 düello'da kesebildiğini iddaa eden yüzsüz arkadaş HARiS , aşağıdaki ss'lerde de görüleceğe üzere kendisini avutuyor ben herkesin içerisinde bu işi bir şov'a dönüştürmek için arkadaşıda yüzsüzlüklerinden dolayı rencide etmek için kendisine HODRİMEYDAN diyorum.Bir geçmiş yapar isek 2 gün önce 5-0 kestim yüzsüz olacağını bilsem video alırdım almadım arşiv kalabalık olduğu için :). Dün ise potum kapalı iken 1 düelloda kesti beni fakat herşeyin farkında olduğu için 2. düello'ya gelmeyip kaçmayı tercih etti arkadaş :)
Ben şimdi beni sürekli rahatsız eden ve tahrik etmeye çalışan bu arkadaşı ödüllü düello'ya davet ediyorum herkesin huzurunda sebebi ise arkamdan atıp tutması :) Not:MADAM olma HARiS karşıma gelde ADAM vasıf'ı kazan :)

Pm'den dediğini umarım yaparsın videoyu foruma koyarsında insanlar görür hiç değilse pot'un açık olup olmadığını malum sen göremiyorsun EŞŞEK gözlükleriyle baktığın için. :)

0' a karşı galibiyet kolay işte arkadaştan ses seda yok sanarsın nabzı durdu. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri