- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beni 1-1 düello'da kesebildiğini iddaa eden yüzsüz arkadaş HARiS , aşağıdaki ss'lerde de görüleceğe üzere kendisini avutuyor ben herkesin içerisinde bu işi bir şov'a dönüştürmek için arkadaşıda yüzsüzlüklerinden dolayı rencide etmek için kendisine HODRİMEYDAN diyorum.Bir geçmiş yapar isek 2 gün önce 5-0 kestim yüzsüz olacağını bilsem video alırdım almadım arşiv kalabalık olduğu için
. Dün ise potum kapalı iken 1 düelloda kesti beni fakat herşeyin farkında olduğu için 2. düello'ya gelmeyip kaçmayı tercih etti arkadaş 
Ben şimdi beni sürekli rahatsız eden ve tahrik etmeye çalışan bu arkadaşı ödüllü düello'ya davet ediyorum herkesin huzurunda sebebi ise arkamdan atıp tutması
Not:MADAM olma HARiS karşıma gelde ADAM vasıf'ı kazan 
Pm'den dediğini umarım yaparsın videoyu foruma koyarsında insanlar görür hiç değilse pot'un açık olup olmadığını malum sen göremiyorsun EŞŞEK gözlükleriyle baktığın için.
. Dün ise potum kapalı iken 1 düelloda kesti beni fakat herşeyin farkında olduğu için 2. düello'ya gelmeyip kaçmayı tercih etti arkadaş 
Ben şimdi beni sürekli rahatsız eden ve tahrik etmeye çalışan bu arkadaşı ödüllü düello'ya davet ediyorum herkesin huzurunda sebebi ise arkamdan atıp tutması
Not:MADAM olma HARiS karşıma gelde ADAM vasıf'ı kazan 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Pm'den dediğini umarım yaparsın videoyu foruma koyarsında insanlar görür hiç değilse pot'un açık olup olmadığını malum sen göremiyorsun EŞŞEK gözlükleriyle baktığın için.

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Uğur 0 a karşı galibiyet bekliyorum.Haris düelloyu kabul edebilirse 

- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
0' a karşı galibiyet kolay işte arkadaştan ses seda yok sanarsın nabzı durdu.