Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hile Kullanımı - RaghibMG [Zarkon]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melisa Yelpaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 323

Melisa Yelpaze

Metin2 Pişmanlıktır
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
69
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tekrardan devam ediyorum. Bu sefer yine guatama bölgesinde. RaghibMG adlı kullanıcı.

Görüntü benden mi kaynaklanıyor diye kontrol etmek amacıyla 2 arkadaş daha geldi baktı. Onlarda da aynı görüntü var. Ayrıca araştırdığım kadarıyla DAMAGE hilesi olarak adlandırılıyormuş.

Beni görünce duraksadı, video almayacağımı sanması büyük hata...

@admin
@Shorty

Son düzenleme:
Burnumuzdan geldi.

Burnumuzdan geldi.
Bu seferki nedir acaba?

Kendisine ait yayınladığım ilk videosu;

@Shorty
@zemheri

Arkadaşım öncelikle 2 konuda seni uyarmalıyım. Haksız olabilirim ama neyse yavaş yavaş açıklayayım sana durum 1. si adam hile değil .. Files dosyalarının zarar görmesi sonrasında oluşan bir hata bu bakım veya reboot sonrası oyunu kapatıp açmadan patch yüklemeden oyuna girdiğin zaman bu şekilde görünebiliyor . .bunu ilk video için söylüyorum 2.alttaki video için ise. yanlıs anlama ama senle olan hileden kaynaklı bu yada patch hatası gene bilmiyorum ama daha önceden bildiğim bir hileden kaynaklı yada patch hatası hile şöyle sende açıksa karşı tarafta sendeki hile gibi görünür demek istediğim şu O HİLEYİ KAPAT TEMİZ BİR PATCH YÜKLE VE TEKRAR BAK ve düzeldiğini göreceksin şimdi karşıma cıkıp bana cellalenme ve artistlenme dediğim gibi patch hatası yada hile , program bilemedim artık sana düzgün bir açıklama yaptım umarım düzgüncene editlersin..

Arkadaşım öncelikle 2 konuda seni uyarmalıyım. Haksız olabilirim ama neyse yavaş yavaş açıklayayım sana durum 1. si adam hile değil .. Files dosyalarının zarar görmesi sonrasında oluşan bir hata bu bakım veya reboot sonrası oyunu kapatıp açmadan patch yüklemeden oyuna girdiğin zaman bu şekilde görünebiliyor . .bunu ilk video için söylüyorum 2.alttaki video için ise. yanlıs anlama ama senle olan hileden kaynaklı bu yada patch hatası gene bilmiyorum ama daha önceden bildiğim bir hileden kaynaklı yada patch hatası hile şöyle sende açıksa karşı tarafta sendeki hile gibi görünür demek istediğim şu O HİLEYİ KAPAT TEMİZ BİR PATCH YÜKLE VE TEKRAR BAK ve düzeldiğini göreceksin şimdi karşıma cıkıp bana cellalenme ve artistlenme dediğim gibi patch hatası yada hile , program bilemedim artık sana düzgün bir açıklama yaptım umarım düzgüncene editlersin..

Düzgünce bir açıklama yapmadın. Olabilirlerle, tahminlerle birtakım şeyler yazdın.

1.Patch güncellemeleri her zaman yaparım.
2.GM pm atarak ''hile olduğu zaten çok belli'' dediği halde hiçbir ceza uygulanmadı.
3.Bir hile kullanıcısı olmamla suçlanmam yanlış. Hilecinin, hile kullanımı diye konu açması gibi garip ve kabul edilemez.
4.GM mesaj attığında ona da belirttim. Konumu okuduysan ''emin olmak için 2 arkadaş daha geldi kontrol etti sonuç aynı'' yazdım. Sonucun benden kaynaklanmadığına emin oldum.
5.Kimsenin hakkına girmemek için gerekli tedbirlerimi alıp video kaydı yapıyorum. Ayrıca büyük harflerle yazman herhangi bir etki yaratmıyor.

(Bu konuya şahsım tarafından cevap niteliği taşıyan herhangi bir yorum yapılmayacaktır.)

İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri