- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ban yememe itiraz falan etmiyorum da bu videoya işlem uygulamak caiz midir? tost makinası ile çekilmiş ve tarih saat gözükmüyor. daha önceden attığım tickette envanter açık saat tarih gözükmüyor diye cevap almıştım onun için diyorum.
G33 adlı gm ile bu durumu konuşmuştuk ve herhangi bug değil dedi o mu doğru söyledi sizmi doğru yaptınız bilmiyorum ama aranızdaki tutarsızlıklar var birinizin dediği ötekinizin dediği ile çarpışmıyor neyse iyi günler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Düello veya Savaş sırasında seri şekilde at üzerine inip binerek haksız kazanç elde etmeye çalıştığınız için hesabınız kapatıldı.
Videodan alınan ekran görüntüsünde atın yeniden doğduğu net şekilde görülmektedir.
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben bug dan bahsetmiyorum . lafı dolandırma neden ban yediğini sende çok iyi biliyorsun adminleride uğraştıracak konular açma
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende tickette bana gelen cevaba bakıyorum sen ban yedikten sonra yemiş onuda hatırlatayımda tamamen kapanır önceki banada bakılarak 

- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hadi türkay bekliyorum benim kanıtı goster 54 level hadi bekliyorum aksi taktirde gelicem yüzlşicez bi oyun için yorma beni goster şu kanıtı hakkımı yedirmemLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Düello veya Savaş sırasında seri şekilde at üzerine inip binerek haksız kazanç elde etmeye çalıştığınız için hesabınız kapatıldı.
Videodan alınan ekran görüntüsünde atın yeniden doğduğu net şekilde görülmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)