En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
verilen koddaki aralıkları 1 15 olarak değil 1,6 olarak kullanın.Sürekli Sabit Max degerden geliyor bir kaç sayfa öncesinde çözüm kod blogu verilmişti fakat etki etmedi Sürekli max degeri çekiyor
biraz eksik var ayrıyetden item attribute.cpp deki CleArattribute yi ClearAttribute diye değiştirin büyük küçük harfden dolayı fonksiyonu tanımıyıcakdır.
Sistem çalışıyor fakat biraz bilgisi olan biri bu sistemde efsunların gelmediği iteme efsun atabilir hatta bir efsundan birden çok ekleyebilir ben şahsen tüm bugları game tabanlı fixledim kullanacak arkadaşlara tavsiyem sizde Game tabanlı bugları fixleyin pythona fazla güvenmeyin
Edit : Sadece ortalama gelen itemlere Ortalama ve Beceri Hasarlarını getirtiriyorum kapatmanıza gerek yok ufak kontrol yeterli olucaktır.
Herkes'e Selamın Aleyküm,
Sistem Braves2 Filesinden Sökülmüştür .
Hayırlı Kullanışlar .
İNDİRMEK İÇİN :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRÜSTOTAL :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Kodu Bulamazsınız .
Kod:void SetWhisyAttribute(int i, BYTE bType, int sValue);
Bunu Aratın
Kod:void SetForceAttribute(int i, BYTE bType, int sValue);
Whisy Kısmını Değiştirip Force'yi Aratınız .
Konu için teşekkurler kardeşim. Sistemin eksiklerini giderdin mi kardeş core Braves2 deki core verdirtiyor diye bir duyum almıştım yanlışımda olabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)