Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Yöneticilere sitem 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yunus Bal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Practicle sözüm sana seni neymis virüs gormus virüs total bak bakayım hangı anti firması virüs gosterıyor dandık antiler virüs gosterırken hemde 60/10 gosterırken yanı 6 da 1 forum kurallarında yarısından fazla olmaması gerıyor dıye bılıyorum Adamsan konumu kapatma ve elestırılerede acık ol .

Moderatör tarafında düzenlendi:
paketlemden olusan dosyaları virüs olarak yakalıyor dıkatını cekerım.

İlk önce ithamlarınıza dikkat ediniz. Keşke "ZIR CAHİL" olarak nitelendirdiğiniz insanlar hakkında gerçekten bilgi sahibi olsanız. Forum kuralları gereğince virustotal taramasında "TROJAN" adı altında virüs gözüken hiç bir paylaşıma izin vermemiz gerekiyor. Fakat paylaşılan GERÇEK hile sayısı az olduğu için bazı yerlerde müsama gösteriyoruz ayrıca paketlemelerden bu tarz sorunlar kaynaklanabildiğini bildiğim için sizin konunuzu Metin2 Hileleri bölümünde yetkili olan görevlilerin oylamasına sunarak kapattım. Biz SİZİN (sizden de aynı şekilde hitap beklerdim) .exe dosyasını nasıl paketlediğinizi bilemeyiz ya da .exe dosyasının içerisindeki kodlarıda göremeyiz. Bizim görevimiz kullanıcıları korumak doğal olarak risk alamıyoruz. Konunuzu bu sebeple kapattım. Daha fazla diyaloğa siz ısrarcı olmadığınız sürece girmek istemiyorum.

@lanetadam;

kimsenın kalbını kırmak deyıldı niyetim ama sabitlik konu dıye dusunurken bırden konumun kapatılması beynımden vurulmusa dondum sızde haklısınız .

kimsenın kalbını kırmak deyıldı niyetim ama sabitlik konu dıye dusunurken bırden konumun kapatılması beynımden vurulmusa dondum sızde haklısınız .

Konunuzun sabitlik olması için konunuza eklediğiniz video/fotoğraflar ' da TurkMMO logosu bulunma zorunluluğu vardır. Geçen sefer paketlemeyle ilgili yaşanan sorunu, hile paylaşımını yapan üye (AloneFool) paketleme yaparken aldığı ekran görüntüleriyle ve paketleme öncesi virusotal sonucu / paketleme sonrası virustotal sonucu paylaşmıştı ve sorunu bu şekilde çözmüştük. Kodlamalarınızı visual studio kullanarak yaptığınızı fark ettim büyük ihtimalle .exe olarak kaydetmenin yanı sıra proje olarakta kaydediyorsunuzdur diye tahmin ediyorum çünkü serverlara özel hileler paylaşıyorsunuz ve dikkat ettiğim kadarıyla hilelerin hepsi aynı görsellere sahip büyük ihtimalle de kod bloklarının büyük bir çoğunluğu da aynıdır ki bu da çalışmanızı proje olarak tuttuğunuzu gösterir. Eğer mümkünse şifreleme yapmadan bir virustotal sonucu ve şifreleme sonrasında bir virustotal sonucu paylaşırsanız konunuzu açabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri