- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 253
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 75
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
PythonPlayer.cpp Açılır Ve SendClickItemPacket Fonksiyonu Tamamiyle Değiştirilir :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Belkide seni uzun yazacak kadar takmıyorumdur![]()
düşmanına bile saygı duyacaksınki dostlarından saygı göresin
Bakıyorumda görmeyeli güzel yalamaya başlamısın muhammet bir karadeniz'liye yakışmıyorBırakta bir konu sahibi yazsın bu kadar acın olduğunu belli etme burada forumu temsil ediyorsun sen böyle edersen insanlar oho
![]()
hayatında bir tane files yapmamış insan beni eleştiriyor , gidip başkalarının filesini alıp satıyorsun sonra gelip burda ahkam kesiyorsun . Bu sistemi 2015 haziran ayında yaptım ve şu an paylaşıyorum ve bu seni hiç ilgilendirmez. Önüne kemik atmadan buralara geliyosun kemik atsak kim bilir neler yapacaksın. Hadi ağla şimdi.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 160
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 57
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
Eline sağlık kardeşim sorunsuz bi şekilde çalışıyor. Çoğu oyuncunun isteyeceği bir düzenleme. Konu için teşekkürler.
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
1 yıl kadar geriden gelıyorsun ama olsun gelmekte bir şey 
- Konular
- 230
- Online süresi
- 3ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 5,466
- DevLira
- 31
boş kafadan boş ses çıkar. şuan paylaştı diye şuan mı fark etti bunu güzel mantık devam.1 yıl kadar geriden gelıyorsun ama olsun gelmekte bir şey![]()
- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 253
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 75
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Bakıyorumda görmeyeli güzel yalamaya başlamısın muhammet bir karadeniz'liye yakışmıyorBırakta bir konu sahibi yazsın bu kadar acın olduğunu belli etme burada forumu temsil ediyorsun sen böyle edersen insanlar oho
![]()
hayatında bir tane files yapmamış insan beni eleştiriyor , gidip başkalarının filesini alıp satıyorsun sonra gelip burda ahkam kesiyorsun . Bu sistemi 2015 haziran ayında yaptım ve şu an paylaşıyorum ve bu seni hiç ilgilendirmez. Önüne kemik atmadan buralara geliyosun kemik atsak kim bilir neler yapacaksın. Hadi ağla şimdi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)