Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
evet tamda öyle, yazanıda tanıyorum ama adını vermemi istemez.kesin bir bilgim olmasa zaten yazmazdım.Yok Bedirhan kardeşim demeye çalıştığımız o değil. İlk bu sistemi piyasaya süren görünürde vegas ama ilk yazan değil demek gibi birşey.
Öyle diyorsan öyledir kardeşim. Eyvallahevet tamda öyle, yazanıda tanıyorum ama adını vermemi istemez.kesin bir bilgim olmasa zaten yazmazdım.

tesekkurler
gecenlerde aramizda ufak tartisma gecse bile, burasi forum, yani burada tartismayacaksak nerede tartisicaz 
gecenlerde aramizda ufak tartisma gecse bile, burasi forum, yani burada tartismayacaksak nerede tartisicaz 
Önemli değil.tesekkurlergecenlerde aramizda ufak tartisma gecse bile, burasi forum, yani burada tartismayacaksak nerede tartisicaz
![]()

Eklersen çalıştığını görürsün veya kodlara bak. Ekleyecek vaktim ve elimde çalışmaya dair sourcem yokGüzel paylaşım , çalıştıgına dair resim eklersen daha güzel olur![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)