Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Kaç Bilişime Baktıysam Hepsinin Root.eix epk Kilitli Bana Root.eix epk Açık Halde Verebilcek Bilişim Arıyorum
Çoğu firmanın kullanmış olduğu mevcut server fileslerinin root ui vb. gömülü dosyalarını size vereceğini pek zannetmiyorum. Nitekim @NetMarLis gibi bazı firmalar satışa çıkardıkları lisanslı ve kilitli fileslerini açık bir halde belli bir ücret karşılığında satmakta, dilersen görüşebilirsin.
Nasıl Görüşücem Telefonla Arıyorum 1 Sıradasınız Diyo 15 Dakika Bekledim Açan Yok Ticket Atıyorum 2 Günde Cevap Veriyolar
Nasıl Görüşücem Telefonla Arıyorum 1 Sıradasınız Diyo 15 Dakika Bekledim Açan Yok Ticket Atıyorum 2 Günde Cevap Veriyolar
Keza ulaşım sağlayamaz veya fiyat konusunda anlaşamaz iseniz, 3 versiyon, birbirinden farklı server files seçeneklerimiz var. Bize ulaşım sağladığınız taktirde yardımcı olmaya çalışırız.
Ben Zaten Sadece Login Karakter Seçme Ekranini Değişmek İstiyorum Degisincede OtoPack Otomatik Olarak Eski Halini Yüklüyor Sıkıntı OrdaKeza ulaşım sağlayamaz veya fiyat konusunda anlaşamaz iseniz, 3 versiyon, birbirinden farklı server files seçeneklerimiz var. Bize ulaşım sağladığınız taktirde yardımcı olmaya çalışırız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)