mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Prison Tale 2 Türkçe Mmorpg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 905

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

• Prison Tale 2
    Site :

• Önsöz

Merhaba arkadaşlar öncelikle 10 Seneyi aşkın bir süredir online oyun özellikle mmorpg oynamaktayım.İsmim ali(25)

Bu süre zarfında piyasa birçok oyun ile karşılaştık ekibimiz FireNation ile 6-7 senedir online oyun oynamaktayız.

Tabiki içlerin beğendiklerimiz beğenmediklerimiz oldu.Şuan Prison tale 2 de birlikteyiz.Bizlere katılmak veya oyunu oynamak isteyenler için elimden geldiğince açık
    anlatmaya ve acıklamaya calısıcam

Bazılarınız biliyor olabilir Prison tale 2 daha önce Türkiye sunucusu acıldı fakat gereken ilgiyi cok fazla göremedi.
    Eu sunucusu hala açık...

Neden Prison Tale 2
    Arkadaşlar üzün süredir metin2 knight silkroad Ikv gibi eski stil ve Pvp tarzı açık dünya pk olan oyunlara hasret duyuyorsunuz biliyorum.
    Herşeyin bir değeri olduğu pk nın ve rekabetin herzaman oluşturulabılıcegı bır ortamları özledik biliyorum.

Oyunun artıları.

+ Çoğu Alan Pk ya açık özellikle exp fazla gelen alanlar dolayısıyla akıcı bir pk ortamı oluşabilir.

+ Saatlik veya gir çık gibi saçma pvp leri yok istediğin zaman partinle istediğin yeri bas istediğin adamı kes.

+ Belli başlı mapler pk için ayrılmış.

+ Oyun farklı dillerde oynanabildiği gibi TÜRKÇE de oynanabiliyor.

+ Oyunda çok olmasada biz ve bazı Türk arkadaşlar gayet yardımsever ve yardım edebiliyorlar.

+ Eski stil grafıkler sayesınde neredeyse tüm bilgisayarlarda kasmadan oynanabilir.

+ Saçma sapan ayrıntılar yok herşey basit ve net

+ Zaman ayırarak para yatırmadan herşeyi yapabilirsiniz tek vericeğiniz şey emek...

OYUN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN DİSCORD ADRESIMIZ TEK TIK İLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Türkiye serverinde arkadaşım görev alıyordu taaaaa yıllar önce...sonradan ben bu oyunu kapandı diye biliyordum şaşırdım şuan :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri