- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.Ben oyunu 2 yıl önce bırakmıştım ve geçtiğimiz günlerde yeniden başladım.Oyun çok çok değişmiş o zamana göre.Oyunda herşey çok pahallı piyasa değişmiş haliyle.Şimdi size bir şey sormak istiyorum ben nerde, ne şekilde, nasıl para kasabilirim?Oyundan bir kaç kişiye sordum sağolsunlar cevap verdiler ama aldığım cevaplar oyuna yeni başlayan biri için değil de önceden başlamış olanlar içindi daha çok.7 efsun canavar dizip rahatça para kasabileceğimi söylediler.Ama ben zaten sıfırdan başlıyorum oyuna 7 efsunlu canavarlı itemleri nereden bulabilirim ki?Ben normal itemlerle (hp-20 yang) nerede para kasabilirim?
Para kasacağım bölgeye göre olmam gereken leveli belirtirseniz sevinirim.İyi günler.
Para kasacağım bölgeye göre olmam gereken leveli belirtirseniz sevinirim.İyi günler.
- Konular
- 29
- Online süresi
- 15h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 284
- DevLira
- 0
İmkansız gibi birşey para yatırmadan biryerlere gelmen imkansızdan kastım çok uzun vadede gelirsin anca 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İmkansız gibi birşey para yatırmadan biryerlere gelmen imkansızdan kastım çok uzun vadede gelirsin anca![]()
Vakit geçirdikçe biraz çözdüm zaten.Oyun artık yeni oyunculara pekte açık değil bence.Yeni başlayanlara yardımcı olacak şeyler yapacaklarına eski oyunculara yönelik şeyler var hep.User azalınca bir tarafları tutuşuyor ama.Neyse teşekkür ederim yorumun için.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)