xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Para Kasma Yöntemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eDandy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 383

eDandy

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 2 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.Ben oyunu 2 yıl önce bırakmıştım ve geçtiğimiz günlerde yeniden başladım.Oyun çok çok değişmiş o zamana göre.Oyunda herşey çok pahallı piyasa değişmiş haliyle.Şimdi size bir şey sormak istiyorum ben nerde, ne şekilde, nasıl para kasabilirim?Oyundan bir kaç kişiye sordum sağolsunlar cevap verdiler ama aldığım cevaplar oyuna yeni başlayan biri için değil de önceden başlamış olanlar içindi daha çok.7 efsun canavar dizip rahatça para kasabileceğimi söylediler.Ama ben zaten sıfırdan başlıyorum oyuna 7 efsunlu canavarlı itemleri nereden bulabilirim ki?Ben normal itemlerle (hp-20 yang) nerede para kasabilirim?
Para kasacağım bölgeye göre olmam gereken leveli belirtirseniz sevinirim.İyi günler.

İmkansız gibi birşey para yatırmadan biryerlere gelmen imkansızdan kastım çok uzun vadede gelirsin anca :)

İmkansız gibi birşey para yatırmadan biryerlere gelmen imkansızdan kastım çok uzun vadede gelirsin anca :)

Vakit geçirdikçe biraz çözdüm zaten.Oyun artık yeni oyunculara pekte açık değil bence.Yeni başlayanlara yardımcı olacak şeyler yapacaklarına eski oyunculara yönelik şeyler var hep.User azalınca bir tarafları tutuşuyor ama.Neyse teşekkür ederim yorumun için.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri