- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz, üzülelim mi sevinelim mi bizde bilemedik 3 mağdur kardeşimizi daha alansoft ailesine bu proje kapsamında katmış olduk.
Stoklarımız güncel.
Stoklarımız güncel.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Gercekten Cok İyi Bir Firmasınız Başarılarınızın Devamını Diliyorum . Hizmette Ve Destekte Sınır Tanımıyorsunuz.
Arkadaşlar içiniz rahat bir şekilde alansoftu tercih edebilirsiniz hiçbir sorun yaşamayacağınızı ben garanti ediyorum.![]()
AlanSofta projesi için başarılar dilerim , güzel bir haber olmalı bu![]()
Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu proje kapsamında, paketlerimizden %25 indirim alarak 4 arkadaşımız daha aramıza katılmıştır.
- Konular
- 67
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aranıza katılmayı isterim. yeni bir projem var benimde sağlam firma arıyordum bu gönderiyi görmem iyi oldu.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
@alansoft
kampanya güncelmi hocam forumda görebileceğiniz 2-3 adet firmanın sorunları elimde mevcut. fakat %20 yeterli bir rakam değil. gerek filesleri olsun gerek makineleri olsun hepsini paylaşabilirim sizinle![]()
Aranıza katılmayı isterim. yeni bir projem var benimde sağlam firma arıyordum bu gönderiyi görmem iyi oldu.
Merhaba, sanırım yanlış anlaşıldık
Firmaların sorunlarına yönelik yapılan bir çalışma değil, ilgili firmalar ile arasında mağduriyet yaşayıp, hizmet alamayan arkadaşlarımıza yönelik bir kampanya ve devam ediyor. Eğer sizde x firmasıyla ilgili bir mağduriyet yaşadıysanız ve bunu kanıtlayabilecekseniz konumuzda geçerli olan indirimden yararlanabilirsiniz.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)