- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adım:Emre
Soyadım:GÖÇKEN
Yaşım:18
Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisiyim.
günde bilgisayarda oturuşum 12-13 saat arası okulu aksadığımda oluyor metin2 için
4 vps serverde 7 de hamachi serverde Adminlik yaptım.
7 tane hamachi server kurdum GM kodlarını adım gibi biliyorum.
Bilgisayarım çok sağlamdır 7 tane anti virüs koruma sistemim var bide kendi kurduğum virüs deşifre etme programım var,kim bana virüs yollamışsa onun bilgisayarının IP numarasını alıyor ve bana virüsü yollayan adama vrüsü geri çeviriyor .
Bilgisiayar mühendiisliği okuyorum vede program yapımcısı olarakta istanbulda bayağı bir kişi tarafından tanıınyorum canınızı fazla sıkmak istemem kara size kalmış...
Soyadım:GÖÇKEN
Yaşım:18
Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisiyim.
günde bilgisayarda oturuşum 12-13 saat arası okulu aksadığımda oluyor metin2 için

4 vps serverde 7 de hamachi serverde Adminlik yaptım.
7 tane hamachi server kurdum GM kodlarını adım gibi biliyorum.
Bilgisayarım çok sağlamdır 7 tane anti virüs koruma sistemim var bide kendi kurduğum virüs deşifre etme programım var,kim bana virüs yollamışsa onun bilgisayarının IP numarasını alıyor ve bana virüsü yollayan adama vrüsü geri çeviriyor .
Bilgisiayar mühendiisliği okuyorum vede program yapımcısı olarakta istanbulda bayağı bir kişi tarafından tanıınyorum canınızı fazla sıkmak istemem kara size kalmış...