shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

[Python-Lua]Envanter içi Paket Sistemi IMPGAMING 1-1 Aynısı [BlackSwindLe]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BlackSwindLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackSwindLe

Level 4
TM Üye
Konular
65
Çözüm
1
Online süresi
16d 12h
Reaksiyon Skoru
55
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
126
MmoLira
2,105
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hepinize Merhabalar Ben BlackSwindLe Yaklaşık 1.5 Senedir Forumdayım fakat hayalet üye desek yeridir hiç paylaşım yapmıyordum genelde saltanat tarzı fileslerle uğraşıyordum bu zamanlarda artık o tarz filesler yapmıyorum ve yakında çok iyi paylaşımlar yapacağım.(Frozen 6 taş baz alınmış Saltanat Tipi 1-1 Files)
------------------------------------------------------------

Şimdi Konumuza Gelelim Envanter içi paket sistemi Bildiğiniz Gibi İMPGAMİNG adlı oyunda baya tutan bi sistemdi şimdi sizlere onun 1-1 aynısını paylaşacağım elimde kendime dair görünü yok fakat kendi yaptığım anlatım ve quest dosyası var %100 çalışıyor emin olabilirsiniz eğer kullanacaklar fotoğraf atarsa sevinirim dostlarım.
OVE6b0.png

İtem Silme İconunun Yanındaki Sistem siz iconu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz anlatımda tab ayarları yapılıdır Rep vermeyi ve anlatımdaki facebook sayfasını beğenmeyi unutmayın.
Eğer Bir Eksik Varsa veya hata yapıyorsanız Skype:
Blackswindlee

Linklere Gelirsek:

Virüs Total Lazımmış Hemen ATALIM

Düzenleme : Eğer quest hata verir ise bir tane end silin yine verirse 1 kez daha silin.

Son düzenleme:
tişikkirlir

LINK
Paylaşıldı Kardeşim.

O sistem değil abi bu saltanat tipi serverler için köye gitmeden direk envanterde 1000 su taşın varsa su taşı paketi yapıyor. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri