- Konular
- 65
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 2,105
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hepinize Merhabalar Ben BlackSwindLe Yaklaşık 1.5 Senedir Forumdayım fakat hayalet üye desek yeridir hiç paylaşım yapmıyordum genelde saltanat tarzı fileslerle uğraşıyordum bu zamanlarda artık o tarz filesler yapmıyorum ve yakında çok iyi paylaşımlar yapacağım.(Frozen 6 taş baz alınmış Saltanat Tipi 1-1 Files)
------------------------------------------------------------
Şimdi Konumuza Gelelim Envanter içi paket sistemi Bildiğiniz Gibi İMPGAMİNG adlı oyunda baya tutan bi sistemdi şimdi sizlere onun 1-1 aynısını paylaşacağım elimde kendime dair görünü yok fakat kendi yaptığım anlatım ve quest dosyası var %100 çalışıyor emin olabilirsiniz eğer kullanacaklar fotoğraf atarsa sevinirim dostlarım.
İtem Silme İconunun Yanındaki Sistem siz iconu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz anlatımda tab ayarları yapılıdır Rep vermeyi ve anlatımdaki facebook sayfasını beğenmeyi unutmayın.
Eğer Bir Eksik Varsa veya hata yapıyorsanız Skype:
Blackswindlee
Linklere Gelirsek:
Virüs Total Lazımmış Hemen ATALIM
Düzenleme : Eğer quest hata verir ise bir tane end silin yine verirse 1 kez daha silin.
------------------------------------------------------------
Şimdi Konumuza Gelelim Envanter içi paket sistemi Bildiğiniz Gibi İMPGAMİNG adlı oyunda baya tutan bi sistemdi şimdi sizlere onun 1-1 aynısını paylaşacağım elimde kendime dair görünü yok fakat kendi yaptığım anlatım ve quest dosyası var %100 çalışıyor emin olabilirsiniz eğer kullanacaklar fotoğraf atarsa sevinirim dostlarım.
İtem Silme İconunun Yanındaki Sistem siz iconu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz anlatımda tab ayarları yapılıdır Rep vermeyi ve anlatımdaki facebook sayfasını beğenmeyi unutmayın.
Eğer Bir Eksik Varsa veya hata yapıyorsanız Skype:
Blackswindlee
Linklere Gelirsek:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total Lazımmış Hemen ATALIM
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Düzenleme : Eğer quest hata verir ise bir tane end silin yine verirse 1 kez daha silin.
Son düzenleme:
- Konular
- 93
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 328
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 8,684
- DevLira
- 21
tişikkirlir
- Konular
- 65
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 2,105
- DevLira
- 0
Nedemek Bremintişikkirlir

- Konular
- 65
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 2,105
- DevLira
- 0
O sistem değil abi bu saltanat tipi serverler için köye gitmeden direk envanterde 1000 su taşın varsa su taşı paketi yapıyor. .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)