Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
4. Efsun Sağlıklı Çalışmıyor, Daha Güzel Bişey Bulursanız Ekleyebilirsiniz.Teşekkürler Fakat 4. Efsun Botuna Tıklayınca Herhangi Bişey Gelmiyor ?
4. Efsun Botu yazısınıTeşekkürler Fakat 4. Efsun Botuna Tıklayınca Herhangi Bişey Gelmiyor ?
4. Devre Dışı veya Şuan Kullanılmamakta yazabilirsin.
Teşekkürler Fakat 4. Efsun Botuna Tıklayınca Herhangi Bişey Gelmiyor ?
uisaplingsw.py dosyasında def __OnClick4ChangeMusicButton kısmını değiştir ama sıkıntılı biraz contsinfoyada eigenmodd = 0 eklersin
Kod:
def __OnClick4ChangeMusicButton(self):
self.Hide()
if not constInfo.eigenmodd:
execfile('mt2s_efsun_botu.py',{})
constInfo.eigenmodd = 1
else:
chat.AppendChat(1, "Efsunbot zaten aktif")
eigenmodd u nereden uydurduğunuzu merak etdim yanlış anlamayın py içinde öle bir tanım mevcut değil eigenmoddu eigenmod yapın efsun botunun pysinde kapandığı zaman constinfo.eigenmod = 0 yaptırın iyi forumlar.uisaplingsw.py dosyasında def __OnClick4ChangeMusicButton kısmını değiştir ama sıkıntılı biraz contsinfoyada eigenmodd = 0 eklersin
Kod:def __OnClick4ChangeMusicButton(self): self.Hide() if not constInfo.eigenmodd: execfile('mt2s_efsun_botu.py',{}) constInfo.eigenmodd = 1 else: chat.AppendChat(1, "Efsunbot zaten aktif")
dediğinizi denediğimde 2. efsun botu ile çakışıyordueigenmodd u nereden uydurduğunuzu merak etdim yanlış anlamayın py içinde öle bir tanım mevcut değil eigenmoddu eigenmod yapın efsun botunun pysinde kapandığı zaman constinfo.eigenmod = 0 yaptırın iyi forumlar.
sonuna d eklemem tamamen sallama kendimce yarı çözüm sizlerin daha iyi fikirleri vardır elbette benim çözümüm bu kadar 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)