- Konular
- 25,408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 877
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Playstore’a giriş yapmak için Tek Şifre hesabınızın olması gerekiyor. Burada nasıl kolayca Tek Şifre hesabı açabileceğinizi kısaca anlatacağız.
Tek Şifre üyelik ekranında karşınıza iki seçenek çıkacaktır. Bu seçeneklerden TC Kimlik Numaram olmadan Kayıt olmak istiyorum seçeneğini seçtikten sonra,
1- Tekşifre ve aynı zamanda Playstore kulalnıcı adınız olacak e-posta adresi girin. (Güvenlik için oyun hesabınızdan farklı bir e-posta adresi seçmenizi öneriyoruz.)
2- Hesabınızı güvenli kılmak için GSM numaranızı girin.
3- Hesabınıza giriş yapmak için en az 6 karakterden oluşan şifrenizi belirleyin.
4- Güvenlik kodunu girin ve Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini kabul ediyorum seçeneğine tıklayın.
5- E-Posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak hesabınızı aktive edin.TTNET aboneliğiniz varsa TC Kimlik numaram ile Kayıt olmak istiyorum seçeneğini seçebilirsiniz.
Diğer seçeneği seçerek üye olan kullanıcılar, TTNET aboneliğinin sağladığı taksit imkanından yararlanmak isterlerse TC Kimlik numaralarını (TTNET aboneliği olan kişiye ait olmalı) istedikleri zaman Üyelik İşlemlerinden girebilirler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesine giderek Ekranın sağ üst köşesinde bulunan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ücretsiz Üye Olun! linkine tıklayın.Tek Şifre üyelik ekranında karşınıza iki seçenek çıkacaktır. Bu seçeneklerden TC Kimlik Numaram olmadan Kayıt olmak istiyorum seçeneğini seçtikten sonra,
1- Tekşifre ve aynı zamanda Playstore kulalnıcı adınız olacak e-posta adresi girin. (Güvenlik için oyun hesabınızdan farklı bir e-posta adresi seçmenizi öneriyoruz.)
2- Hesabınızı güvenli kılmak için GSM numaranızı girin.
3- Hesabınıza giriş yapmak için en az 6 karakterden oluşan şifrenizi belirleyin.
4- Güvenlik kodunu girin ve Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini kabul ediyorum seçeneğine tıklayın.
5- E-Posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak hesabınızı aktive edin.TTNET aboneliğiniz varsa TC Kimlik numaram ile Kayıt olmak istiyorum seçeneğini seçebilirsiniz.
Diğer seçeneği seçerek üye olan kullanıcılar, TTNET aboneliğinin sağladığı taksit imkanından yararlanmak isterlerse TC Kimlik numaralarını (TTNET aboneliği olan kişiye ait olmalı) istedikleri zaman Üyelik İşlemlerinden girebilirler.