bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Mesut Pehlivan Server Files 1-99

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laz adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1LJ9Gp.jpg

nROvJ0.jpg

yE0y0L.jpg

ZZ9r9a.jpg

9Qm6mk.jpg

kbO26W.jpg

2rJMaq.jpg

LybJDj.jpg

X0Pnbk.jpg

GAME MYSQL FULL PACK VE CLIENT GAME SRC HEPSİ İÇİNDEDİR.

9Qmk28.png

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

FREBSD 10.2 MYSQL 5.5

MYSQL ŞİFRE: 1

FİLESTEN KALDIRILMASI GEREKEN (ÖNERİLEN) SİSTEMLER.

https://forum.turkmmo.com/konu/3374412-offline-shop-sistemi/

https://forum.turkmmo.com/konu/3453876-p2p-giris-baglantisini-engelleme/

BU SİSTEMLER DOĞRU BİR ŞEKİLDE KALDIRILIRSA FİLES CANAVAR HALİNE GELECEKTİR.BU 2 SİSTEM SORUNLAR YARATABILIR O YÜZDEN KESİNLİKLE KALDIRIN VE SORUNSUZ BİR FİLESİNİZ OLSUN!

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.

12 Saat içinde konuya virüstotal ekleyiniz.

rica ederim. Virüs total'i eklemeye çalışacagım fakat bir arkadaş yapabilirse çok iyi olur iş yeri ortamındayım pek imkanım olmuyor 24 saat verebilirseniz yapmaya çalışırım.

Ucretlide satarken sorunsuz offline shop diyodun. Satin alan kisilerin parasina yazik degilmi ? Bu gibi kisilerin bir daha bu forumda satis yapmasi yasaklanmali.

ARKADAŞLAR BEN MESUT PEHLİVAN ARŞİVİMDE DURAN FİLESİMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.PAYLAŞTIĞIM FİLESTE TEK SORUN OFFLİNE SHOP'TADIR SABİT KONULARDA BULUNAN BEKİR KARDEŞİMİN PAYLAŞTIĞI OFFSHOP EKLİDİR ONU KALDIRDIKTAN SONRA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE FİLESİ KULLANABİLİRSİNİZ FİLESTEKİ SİSTEMLER TAMAMEN SORUNSUZ ÖZENEREK EKLENMİŞTİR 0 SYSERR BİR FİLES ZATEN GELİŞTİRMEYE AÇIK OYUNA GİRENLER KANIT OLARAK RESİM EKLERSE BİDE VİRÜS TOTAL GÖNDERİRSELER ÇOK İYİ OLUR BEN MOBİL OLARAK PAYLAŞTIĞIM İÇİN RESİM, VİRUS TOTAL KOYAMIYORUM GERÇİ BENİ TANIYAN TANIR O TARAKLARDA İŞİM OLMAZ KULLANAN HERKEZE HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.
EN KISA SÜREDE FİLESLE İLGİLİ GÖRSELLER EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM.FİLESTE PİYASADAKİ %95 BUGLAR FİXLENMİŞTİR.FİLESE DESTEK VERMİYORUM FAKAT SORUNLARI YAZARSANIZ BOŞ VAKİTLERİMDE ÇÖZER ÇÖZÜMÜ PAYLAŞIRIM TEKRARDAN DİYORUM KULLANICAK ARKADAŞLAR OFFSHOP'U SÖKTÜKTEN SONRA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANABİLİR.

GAME MYSQL FULL PACK VE CLIENT GAME SRC HEPSİ İÇİNDEDİR.

FİLESİ FREBSD 10.2 DE KULLANMANIZI ŞİDDETLE ÖNERİYORUM.

İNDİRİP KURAN ARKADAŞLAR KANIT ATARSA KONUYA EKLEYELİM.

Ne gibi özellikler var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)