Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
kaosda 70 lwl zihinsel savascı
m8 ruh ( son2 bk ) // m5 g.b ( son bk ) // m3 şidetli ( 1 yada 2 bk ) 16 güçlü wurus
itemler: +4 çelik +7 elektro full tas 1k hpli takılar mevcut birtek abonoz küpesi eksiktir
charda item yabmak istersenz 280m para bırakıcam
içinde ayrıyetten 700 ep + 120 ep cıvarı item mevcuttur
fiyatı 220 tl olarak düsünüyorum yalnız çok acil paraya sıkıstım babamın işyeri için satıyorum... lütfen ciddi alıcı iseniz istanbul içi elden alışveriş yapılacaktır.
isteyen m e r t h a l a c l a r @ h o t m a i l . c o m ' MSNMİ eklesnler aksam 8 den sonra açıktır
m8 ruh ( son2 bk ) // m5 g.b ( son bk ) // m3 şidetli ( 1 yada 2 bk ) 16 güçlü wurus
itemler: +4 çelik +7 elektro full tas 1k hpli takılar mevcut birtek abonoz küpesi eksiktir
charda item yabmak istersenz 280m para bırakıcam
içinde ayrıyetten 700 ep + 120 ep cıvarı item mevcuttur
fiyatı 220 tl olarak düsünüyorum yalnız çok acil paraya sıkıstım babamın işyeri için satıyorum... lütfen ciddi alıcı iseniz istanbul içi elden alışveriş yapılacaktır.
isteyen m e r t h a l a c l a r @ h o t m a i l . c o m ' MSNMİ eklesnler aksam 8 den sonra açıktır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)