Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyundaki Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melisa Yelpaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 290

Melisa Yelpaze

Metin2 Pişmanlıktır
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
69
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu hafta içerisinde gördüğüm durumu belirteyim.

Daha dün 30 level birisi ws attı, kabul ettim. Ne olabilirdi ki? dokunmam ile son bulabilecek bir karşılaşmaydı yada onun birşey deneyeceğini düşünmüştüm. Kabul ettiğimde ise ne göreyim istersiniz? Kılıcı sallamak bir tarafa yerden kalkamadım. O vurmadan damageler havada uçuşuyor, sürekli itelenip hasar aldım. Evet bu bile. Bu karakter bir savaşçıydı.

İnternet bağlantımın çok iyi olmasından dolayı herhangi bir lag veya benzeri şeyden şüphelenmedim.

Hileyi en çok kullananlar karakterler ise (NİNJA-OKÇU). Anlaşılması için baya dikkat gerekiyor. Okçu arka arkaya ok atışları yapıp damage atışı yaptığı için anlaşılması güç duruyor.

Bu kişileri SS alıp yöneticilere göndermemiz yeterli olacak mı? Göndermemiz incelenme için gereken koşullara uygun olacak mı? Şunu demek istiyorum, şüphelendiğimiz kişiyi yöneticilere bildirdik, onun hile kullanıp kullanmadığı anlaşılıyor mu? Çünkü hile işinde emin olduklarım ve ayırt etmekte zorlandığım kişiler mevcut. Bunlarda 90+ kişiler. Diyeceksiniz 90+ olmuş hile kullanıp kendisini riske atmaz. İşte bunlarda bunu düşünerek kullanıyor.

Canım çok sıkkın çok.:mad::mad:

Son düzenleme:
Her şeyin logları bire bir tutuluyor SS değilde video olması gerekli böyle geri bildirimler için, ama 35 levelden damage yemende ilginç geldi yani

Hile olduğu anlaşılır tabi. video ss alıp yollayın ama ticketine kaç ay sonra cevap gelir bilemem

Her şeyin logları bire bir tutuluyor SS değilde video olması gerekli böyle geri bildirimler için, ama 35 levelden damage yemende ilginç geldi yani
Her zaman hazırda kayıt için bekleteceğimiz bir program lazım o halde. Fakat geri dönüşleri hızlıca sağlıyor mu yöneticiler?

Turkmmo Flood Engelleme

Hile olduğu anlaşılır tabi. video ss alıp yollayın ama ticketine kaç ay sonra cevap gelir bilemem
Aylar sürecekse işimiz çok zor.

Malesef genelde hep geri dönüş yapilmiyor adına

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri