Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vaktiyle Bir Turkmmo Vardı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hamza_agar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 161

hamza_agar

Level 3
TM Üye
Konular
24
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başlıkta da görülmek üzere uzun süreden sonra ara ara girdiğim foruma tamamen başlamak istemiştim. Fakat bu forumda eskiden de vardı halen de var bi paylaşım yaparsın takılmazsın üstüne konun çalınır o başarılı olur (krabab adlı arkadaş daha çocukken Alman sitelerinden getirip Almanca bilgimle Türkçeleştirdiğim emeklerim). Krabab o konu sayesinde bu forumda ünlü olmaya başlamıştı. Bu yetmedi sorulara hiç cevap gelmedi. Ben kendimi yabancı forumlarda geliştirdim ve şuanda çoğu şeyi buradan faydalanmama gerek olmadığını savunabilirim. Burası bir aile gibiydi en azından benim gördüğüm zamanlarda öyleydi. Emre-28 gibi insanlar vardı bu forumda. Ağabeyimle açtığım her PvP(o zaman hamachi vardı bilmez yeniler) forumda yorum yapılmasa da evden kurulan sisteme göre çok iyi alırdı 200 online gören galiba bi bizdik o zamanlar local bir pvp de core 2 duo bir sistemde. 2 gb ram üzerinde yapmıştım 1.5 vermiştim pvp ye. Bilmiyorum bu forumda sahtekarı da artmış, reklamını yapmak isteyen de ama emin olun bu forumu düşüren varsa bunlar bu hareketlerde bulunandır. Kalbimizdeki Turkmmo olmasa da şuanda o eski hatıralar bu foruma halen giriş yapabilmeme yeter. Neyse arkadaşlar okuyan birkaç kişi belki olur onlara da teşekkür ederim. İyi çalışmalar herkese.

Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri