- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Elektrik, su, doğalgaz, vergi, trafik cezası vb. faturaları mutlaka son gününde sıraya girip ödeme.
Ağaçlara ve parktaki banklara çakı kullanarak kalp ve isim baş harfi kazıma.
Eline silah geçen birinin hemen o silahla kar$ısındakine şaka yapma ihtiyacı duyması.
Mesleğimizdeki unvanımızı yabancı dilde söyleyince kendimizi daha değerli hissetme.
Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol benim hakkımdır diyerek yol vermeme.
Trafikte kırmızı ı$ıkta dururken ya pantolonun önüyle oynama ya da burun karıştırma.
Kendimiz tembellikten kalıp derslerini çalı$ıp sınıfını geçenleri inek sanma.
Evli olanların bekarlara sakın ha evlenme yol yakınken vazgeçmelisin bak biz yandık sen yanma deme.
Tuttuğu takımın maçından sonra galip gelince havaya silah sıkma.
Kı$ın birileri tarafından yapılmış olan kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma.
Aynı meslekten ya da aynı yerde çalıştığı arkadaşlarına mesleki şakalar yapma.
Yeni atılmış kurumamış bir beton gördüğûnde el izi, ayak izi yapma, isim ve tarih yazma.
En iyi arabayı ben kullanıyorum zannederek ayağını ve kolunu ön camdan çıkarma.
Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma, konuştuğu kişinin yanındaymış gibi kafa göz işaretleri yapma.
Tiki olan insanların hangi tikleri varsa, tikleri ile eziyet etme, tikleriyle uğraşma.
Ünlü birini gördüğûmüzde ona el salIama, kırk yıldır tanıyormuş gibi abla, abi diye seslenme.
Ağaçlara ve parktaki banklara çakı kullanarak kalp ve isim baş harfi kazıma.
Eline silah geçen birinin hemen o silahla kar$ısındakine şaka yapma ihtiyacı duyması.
Mesleğimizdeki unvanımızı yabancı dilde söyleyince kendimizi daha değerli hissetme.
Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol benim hakkımdır diyerek yol vermeme.
Trafikte kırmızı ı$ıkta dururken ya pantolonun önüyle oynama ya da burun karıştırma.
Kendimiz tembellikten kalıp derslerini çalı$ıp sınıfını geçenleri inek sanma.
Evli olanların bekarlara sakın ha evlenme yol yakınken vazgeçmelisin bak biz yandık sen yanma deme.
Tuttuğu takımın maçından sonra galip gelince havaya silah sıkma.
Kı$ın birileri tarafından yapılmış olan kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma.
Aynı meslekten ya da aynı yerde çalıştığı arkadaşlarına mesleki şakalar yapma.
Yeni atılmış kurumamış bir beton gördüğûnde el izi, ayak izi yapma, isim ve tarih yazma.
En iyi arabayı ben kullanıyorum zannederek ayağını ve kolunu ön camdan çıkarma.
Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma, konuştuğu kişinin yanındaymış gibi kafa göz işaretleri yapma.
Tiki olan insanların hangi tikleri varsa, tikleri ile eziyet etme, tikleriyle uğraşma.
Ünlü birini gördüğûmüzde ona el salIama, kırk yıldır tanıyormuş gibi abla, abi diye seslenme.