InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

netmarlis ve vivoxy hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunusemreantalya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Konular
271
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
120
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar..
bu firma hakkında bilginiz var mı ? telefon ile ulaşamıyorum. netmarlis vivoxy ye yönlendirme yaptı. oraya tekrardan sipariş geçip ödemeyi netmarlise yaptığımı bildirdim ama ticket halen açık pozisyonunda. bugün saat 14.50 civarı ödeme geçmiştim. normal bi durummudur ? 50 tane ticket atıp insanları bunaltmakda istemiyorum. şikayet göremedim netmarlis ile alakalı ama bilmiyorum nasıl iyimidirler ?

kendileri bana şuan skype üzerinden ulaştı. yoğunluk olduğunu belirttiler . bizde tamamdır dedik. kuruluma alınmış serverimiz. sonuç tamamlanınca oyun hızı + files + destekleri ile ilgili açıklamamı ve gelişmeleri bu konu üzerinden yürüteceğim. teşekkürler.

bana ulaştıkları gibi hemen kuruluma başladılar.. durum Beklemede olarak sunucumun durumunu gönderdiler.. bana ulaştıkları gibi başladlar demekki sizin işinize geçince hızlıca ilerliyorlar kurulum tamamlanınca notamı vericeğim.

kurulum başarı ile yapıldı. verdikleri admin paneli o kadar çok güzelki anlatmak değil kullanmak gerekir.. sorunum oldu gece saat 01:31 uzak bağlantı ile hallettiler. yarın oyun ve files durumu hakkında yazıcam. müsait oldukları zaman çok hızlı desteğe sahipler. fiyatları da çok ideal. yarın files hakkında yorum yapıcam..

Dostum 3 gündür vivoxy ile çalışıyorum adam elinden geldiğince cevap veriyor şu an saat 1.33 bildirimlere anında cevap veriyor.Tamamen güvenilir sunucu kuracaklar için kesinlikle tavsiye ederim.Bazı eksiklikler var tabiki ama bunlar zamanla aşılır aylık ödeme yaparak rahatça tadını çıkarabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri