Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ha babam de babam 2 kişiyi kesince patates ettik yazdılar ya bide ordaki ilk defa ibaresi Legendarmy i ele veriyor forumda üfürmeyi biliyorlar ama kendi adamlarınız bile yalanlarınıza inanamıyo hay allahım sen akıl fikir ver 

bune beyler, cidden aşağılık kompleksi mayweather sürekli instadan para paylaşması gibi birşey 2 kişi kesip alttan yazmak mı yasuuo lol ergeni olduğunu biliyordum ama aşağılık kompleksli oldugunuda öğrenmiş olduk.
Oh oh oh mis
Bize böyle yazılar geldiğinde mesajın karşıya ulaştığını görmek ne kadar güzel birşey
O videoda iki kişi görüyorsan ciddi sıkıntıların var
bence gidip bi doktora görün
Bu böyledir kardeş, bir başarı yakalayamayanlar böyle zevzek zevzek konuşup karşısındakini lekelemeye çalışır. Görmüş olduk ki konuşmana bakarak söylüyorum hayatında başarı sağlayamadığın gibi metin2 gibi basit bir oyunuda hem kafayı takıp hem başarı sağlayamamak üzücü
Bundan sonra ne yazarsan yaz cevap gelmeyecek. Sen kuduracaksın ben sevinecem 
Bize böyle yazılar geldiğinde mesajın karşıya ulaştığını görmek ne kadar güzel birşey
O videoda iki kişi görüyorsan ciddi sıkıntıların var
bence gidip bi doktora görün
Bu böyledir kardeş, bir başarı yakalayamayanlar böyle zevzek zevzek konuşup karşısındakini lekelemeye çalışır. Görmüş olduk ki konuşmana bakarak söylüyorum hayatında başarı sağlayamadığın gibi metin2 gibi basit bir oyunuda hem kafayı takıp hem başarı sağlayamamak üzücü
Bundan sonra ne yazarsan yaz cevap gelmeyecek. Sen kuduracaksın ben sevinecem 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)