ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[NEW] LeNnT Transmutation System 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Etzhel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 157
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Thank You :)

BEN NASIL EKLİYECEĞİMİ BİLMKİYORUM BANA BİRİ ANLATABİLİRMİ NASIL EKLENİLECEĞİNİ

Haci ben bunu ekledimde, bu yeşil ve kırmızı slotlara item koyar koymaz atıyor çözümü nedir acaba syserde yok

Build sırasında şu şekilde hata alıyorum yardım edermisiniz
Kod:
.obj/char_battle.o: In function `CHARACTER::DeathPenalty(unsigned char)':
/usr/src/*****/Server/game/src/char_battle.cpp:304: undefined reference to `CHARACTER::ChangeLookWindow(bool, bool)'
.obj/char_battle.o: In function `CHARACTER::Dead(CHARACTER*, bool)':
/usr/src/*****/Server/game/src/char_battle.cpp:1517: undefined reference to `CHARACTER::ChangeLookWindow(bool, bool)'
.obj/char_item.o: In function `CHARACTER::UseItemEx(CItem*, SItemPos)':
/usr/src/*****/Server/game/src/char_item.cpp:4462: undefined reference to `CHARACTER::CleanTransmutation(CItem*, CItem*)'
.obj/input_main.o: In function `CInputMain::ChangeLook(CHARACTER*, char const*)':
/usr/src/*****/Server/game/src/input_main.cpp:3067: undefined reference to `CHARACTER::RefineClMaterials()'
/usr/src/*****/Server/game/src/input_main.cpp:3057: undefined reference to `CHARACTER::AddClMaterial(SItemPos, unsigned char)'
/usr/src/*****/Server/game/src/input_main.cpp:3052: undefined reference to `CHARACTER::ChangeLookWindow(bool, bool)'
/usr/src/*****/Server/game/src/input_main.cpp:3062: undefined reference to `CHARACTER::RemoveClMaterial(unsigned char)'
.obj/questlua_pc.o: In function `quest::pc_open_changelook(lua_State*)':
/usr/src/********/src/questlua_pc.cpp:3338: undefined reference to `CHARACTER::ChangeLookWindow(bool, bool)'
gmake[1]: *** [../game_r41036] Error 1
gmake[1]: Leaving directory `/usr/src/*****/Server/game/src'
gmake: *** [all] Error 2

Son düzenleme:
@BeviS @Frighter bir ilgilenilsin Cilent srcde PythonNetworkStreamPhaseGameItem.cpp de sorun mu var acaba build yapamıyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri