yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Arthas - lArthas Hakkında Bilgilendirme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Skyguard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 320

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese iyi günler.
Bu konuyu açma gereği duyuyorum çünkü bu 2 nicki karıştıranlar artık zıvanadan çıktı.
Lütfen artık kimse Arthas'a "Ali" diye pm atmasın Alinin yaptıklarından beni sorumlu tutmasın ve ya Alinin yaptıklarından beni övmesin. 17.07.2014 tarihinde çarı DonnaLy Ömer'den devir aldım.O günden sonra Arthas'ta yapılmış herşeyin sorumluluğu bana aittir öncesi için veya lArthas için kimse bana ulaşmasın.

Suphi - (Skyguard-Arthas) Ali - (Cervantes-lArthas)

Herkese iyi günler.
Bu konuyu açma gereği duyuyorum çünkü bu 2 nicki karıştıranlar artık zıvanadan çıktı.
Lütfen artık kimse Arthas'a "Ali" diye pm atmasın Alinin yaptıklarından beni sorumlu tutmasın ve ya Alinin yaptıklarından beni övmesin. 17.07.2014 tarihinde çarı DonnaLy Ömer'den devir aldım.O günden sonra Arthas'ta yapılmış herşeyin sorumluluğu bana aittir öncesi için veya lArthas için kimse bana ulaşmasın.

Suphi - (Skyguard-Arthas) Ali - (Cervantes-lArthas)

vayy be Suphi, Ben sana hesabı devredeli baya uzun bir süre olmuş. Daha dün gibi aklımda Kırmızı Bayrak 2. köyde vermiştim çarı sana :) Tekrardan hayırlı olsun ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri