emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

1071 Ailesi Sunar... İyi seyirler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yassuo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Vallaha Hocam şimdi izledim işteydim haliyle savaşta olamadım ama sarılardan adam dilenipte kimyageri çekmek ondan sonra Loncasız bazı karaktersiz Eski Revolver'leri de çekipte ondan sonra dışarıdan başka loncalardanda yardım alıp bu videoyu yüzsüz yüzsüz videoyu yüklemeniz çok ilginç aşırı derece ilginç bir durum yani burada evet belki kestiniz ama karaktersizliğinizi ortaya koymuşsunuz be tebrik ederim hocam ne kadar düşebilirsiniz diye düşünüyordum pes yani.

Adam yorum yapıyor be :) gidip sarılara adam dilendik dedik ki Legendarmy bizi kesiyor ne olur lütfen bize gelin dedik. Daha sonra karaktersiz dediğin revolveri de topladık dedik ki biz legend den korkuyoruz :D

Şimdi karaktersizlik nasıl olur anlatayım diyeceğim de sizi size anlatmak bana düşmez işini ehline bırakıyor ve yorumlarınızı bekliyorum :) Bu ilk video da değil boş buldukça yükleme yapacağız ozaman gelir yine ağlarsın burda :) He bide söylediğim gibi karaktersiz olduğun kadar yüzsüzsün de (:

Evet beyler LegendArmy'nin kurucusu olarak bugün için sizleri tebrik ediyorum.. Neden diye soracak olursanız toplama loncalalarla ve 7vs21 gelip kestiklerinizi anca böyle video alır buralara koyarak kendinizi rezil edersiniz :D Şimdi tek tek açıklıyorum Zarkonda oynayan adam zaten kimin nerde oldugunu bilir..

1071'in altındaki loncalar..

1071 Asıl lonca
Revolver
Yıldırım(LiWa)
DeaDs

Burdaki 4 lonca tek bi loncada toplanıp bizi kestigini sanarken ve yukarıdaki videoda dwarves ve revolation loncasıda dahil olmak üzere yaklaşık 21 kişi var :D Şu şekilde kestiklerini sanip kendilerini kral sanmaları çok ilginç işin acı tarafı kendilerini bilmemeleri :D

Hadi bunun aksini iddaa edin de görelim

Bok atayım da nasıl olursa olsun der gibi :)
Liwa Loncası Yıldırım loncası ile anlaşamayıp ayrılan arkadaşlar bizde aramızda konusup 1071 altında birleştik. (1071 ayrı bir lonca değildi 20 seviye kastığı için Yalçın abim kapatmamıştı) Deads loncası ise Yalcın abimize bize katılmak istediklerini söylediler ki bu 3-4 günlük bir şey eski videolardan da atabiliriz :) Yeterki siz ağlamaya devam edin. Toplama lonca lafı filan etmişsin :D Biz toplama isek siz mülteci kampısınız :) Her fırsatta yardım istediğin Revolation ve TeamCyber loncası da sana sırt çevirdi acaba neden (: Bunu anlatmayı isterdim ama bana düşmez arkadaşlar isterse konuyu dile getirir :)

Şimdi gelelim asıl konuya senin item muhabbeti yaptılar bende loncadan gönderdim dediğin kişiler senin loncanda hiç bulunmamıştı. Ben bunu onlara söylediğimde senin gibi bok atmadılar sadece 'karaktersizlik' başka bir şey değil dediler ve üzerinde durmadılar. Ben onlarda gibi yapıp ederinizden fazla üzerinizde konustuğum için özür dilerim :)
Vallaha Hocam şimdi izledim işteydim haliyle savaşta olamadım ama sarılardan adam dilenipte kimyageri çekmek ondan sonra Loncasız bazı karaktersiz Eski Revolver'leri de çekipte ondan sonra dışarıdan başka loncalardanda yardım alıp bu videoyu yüzsüz yüzsüz videoyu yüklemeniz çok ilginç aşırı derece ilginç bir durum yani burada evet belki kestiniz ama karaktersizliğinizi ortaya koymuşsunuz be tebrik ederim hocam ne kadar düşebilirsiniz diye düşünüyordum pes yani.

Her zamanki gibi sonuç değişmiyor.Loncadaki tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. :cool:

Evet beyler LegendArmy'nin kurucusu olarak bugün için sizleri tebrik ediyorum.. Neden diye soracak olursanız toplama loncalalarla ve 7vs21 gelip kestiklerinizi anca böyle video alır buralara koyarak kendinizi rezil edersiniz :D Şimdi tek tek açıklıyorum Zarkonda oynayan adam zaten kimin nerde oldugunu bilir..

1071'in altındaki loncalar..

1071 Asıl lonca
Revolver
Yıldırım(LiWa)
DeaDs

Burdaki 4 lonca tek bi loncada toplanıp bizi kestigini sanarken ve yukarıdaki videoda dwarves ve revolation loncasıda dahil olmak üzere yaklaşık 21 kişi var :D Şu şekilde kestiklerini sanip kendilerini kral sanmaları çok ilginç işin acı tarafı kendilerini bilmemeleri :D

Hadi bunun aksini iddaa edin de görelim

Son düzenleme:
Öncelikle karaktersiz lafını görünce konuya oradan girmek istedim önce oyundaki davranışlarınıza bakarsanız kimin ne olduğu anlaşılır. Sizin de dediğiniz gibi ''herkes size düşman'' neden acaba ??Lonca savaşında 23 kişiyle 15 kişiye 50 farkla yenildiniz sayı muhabbeti yapmaya da hakkınız yok savaştan sonrada bizim savaşı yenip tebrik etmemize rağmen aynı davranışları sizden göremedik hiçte şaşırmadık. 3 Lonca derken sadece 2 lonca birleşimi oldu ondada bir sorun yok isteyen istediği lonca ile birleşebilir önemli olan birleşip birleştirdiği insanları sanal alemde bir aile yapmak. Ayrıca bizi kesemeyip gidip gecenin köründe mavi ölümleri keserken,105 lv altı adamlarınızı loncadan çıkartıp onlara artık legenda tekrardan girmeyeceğini ve 1071 ailesine gelmek istediklerini söyledikleri pmlerinin fotoğrafları (hypnose11,15TEMMUZ),gautamada,sürgünde,mavi1'de, kırmızı 1'de kısacası heryerde pattes videolarınız duruyor. Sizinle oyunda da muhattap olmuyorum değmezsiniz burayada sadece 1 kere yazacağım yeterlidir size. Bu arada lonca savaşına her zaman bekleriz...:cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri