Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Bu konuyla ilgili görüş, öneri ve eleştirilerinizi yazabilirsiniz. Sizlerden gelen geri dönüşlere göre düzenleme, hata düzeltme ve iyileştirme yapabiliriz.
Bu konuyla ilgili görüş, öneri ve eleştirilerinizi yazabilirsiniz. Sizlerden gelen geri dönüşlere göre düzenleme, hata düzeltme ve iyileştirme yapabiliriz.
Merhaba,
bende bir konu paylaştım sayın yönetim
daha detaylı
https://www.turkmmo.com/zarkon-elym2/3538116-pazar-sistemi-ekran-kasmasi-gorseller-battik.html
Kesinlikle katılıyorum zaten lagdan pazarda gezemiyorduk şimdi bu şekilde oyun oynanmıyor bunun bu kadar cafcaflı olmasına gerek yoktu normal pazar şeklinde olsa daha makbuldü. Aradığımız birşeyi bulmak imkansız gibi yazılardan göz gözü görmüyor... Ya bu çevrim dışını kaldırın ya da normal pazar görseli ile yayınlayın lütfen kaldı ki zaten oyunun online sayısı düştü piyasa allak bullak oldu siz yenni onlineler kazanmak yerine bu şekilde kendinizce iyileştirmeler yaparak olumsuz yönde etki ediyorsunuz oyuna bence orjinalinden çok fazla uzaklaşmamak lazım sadelik her zaman daha cezbedici... Illa böyle olacaksa başka bi mapta açılsın bu ofline pazar gezmek isteyen oraya gitsin köy meydanlarında açılamasın ejder burnunda açılsın bakmak isteyen orayada gidebilir... Bizde bu şekilde rahat rahat oyun oynarız... Aslında sayfalarca yazmak istiyorum ama pek bişey değişmicek çünkü konu net bu pazar şekli 'olmamış'...
Pazarı kurduktan sonra oyunda çıkarsam diğer çarımla baktığımda pazar kalkıyo ama pazar kurduğum çarıma tekrar girdiğim zaman pazar bozulmamış oluyo ve girdiğim anda ekran görüntüsü geliyo. Yani bu durumda çevrimdışı olmamış oluyor. İlgilenirseniz sevinirim
Pazarı kurduktan sonra oyunda çıkarsam diğer çarımla baktığımda pazar kalkıyo ama pazar kurduğum çarıma tekrar girdiğim zaman pazar bozulmamış oluyo ve girdiğim anda ekran görüntüsü geliyo. Yani bu durumda çevrimdışı olmamış oluyor. İlgilenirseniz sevinirim
Pazar kurduğun hesabın oyundan çıkarsa veya pazarındaki bütün itemler satılırsa pazarın görünmez oluyordu yanlış bilmiyorsam