Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Cimbom, Hırvat hocanın isteği üzerine Mendy, Ghezzal ve Kacheridiye kanca attı. Genç teknik adam önümüzdeki yıl Galatasarayı 3-4-2-1 sistemiyle oynatmayı planlıyor. 3 isimle temas kuruldu. Bunun için ön liberoya Mendy, kanada Ghezzal, stoper için de Khacheridi düşünülüyor. Tudor bu isimlerde ısrarcı.
Sarı-kırmızılı ekipte Jan Olde Riekerink'in gönderilmesinin ardından takımı devralan İgor Tudor farklı sistemler üzerinde de çalışıyor. Hırvat hoca 3'lü savunma düzenini oturtmak için göreve başlar başlamaz idmanları ve taktiği değiştirmişti. Beşiktaş maçının ilk yarısı, Antalyaspor deplasmanının ilk yarım saati hariç takımı 3-4- 2-1 düzeninde sahaya süren Tudor, önümüzdeki sezon sisteminin doğru işleyebilmesi için ihtiyaç duyduğu transferleri yönetime iletti.
MENDY ÇOK KRİTİK
Tudor ön libero pozisyonunda Nigel de Jong ve Tolga Ciğerci'nin performansından memnun değil. Buraya daha hareketli ve dinamik bir ismi isteyen Hırvat çalıştırıcı Leicester City'de fazla süre alamayan Nampalys Mendy'nin adını verdi. Bonservisi yüksek olduğu için 24 yaşındaki ön libero kiralık formülüyle takıma kazandırılmaya çalışılacak. İgor Tudor kanada ise Lyon'lu Rachid Ghezzal'ı düşünüyor. 24 yaşındaki hücumcunun sözleşmesi sezon sonu tamamlanıyor.
DEFANSA PATRON GEREK
Chedjou'nun kontratı bitiyor, Hakan Balta da çok ağır kalıyor. Tudor bu sebeple stopere sezon sonu boşa çıkacak Dinamo Kiev'li Evgen Khacheridi'yi istediğini söyledi. 1.98 boyundaki Ukraynalı savunmayı yönetecek patron olacak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 135
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 205
