Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dediklerini ANladım Yanlız Oyun yöneticileri böyle bir hataya nasıl düşerler anlam veremiyorum.Bügün Kendi ID ŞİFRESİNİ kaptıran gm .d dikkatle söylüyom gm .d yarın swdeki tüm çarları soydurur görülmemiş bişe hadi hayırlısı diyelim.sizde hala bunları savunmaya devam edin.yarın öbürsüzü gün anlarsınız sizinde başınıza bişe gelir o zaman dersiniz vahh diye neyse siz hala işin ciddiyetinde degilsiniz.iyi oyunlar
Dostum 2014den beri oynuyorum bu serveri, şuana kadar böyle bir hataları yok. Söylediğim gibi herkes hata yapabilir. Olay şundan ibaret, hileleri engelleyebilmeleri için nasıl çalıştığını anlamaları gerekiyor. Hilenin içerisinede keylogger gizlemişler ve anlaşılan gözden kaçmış. Zaten dediğim gibi hatalarını farkedip gerekeni yapmışlar. Şuan zaten keylogger yeseler dahi mobil doğrulama olduğu için herhangi bir sorunda olmaz bu saatten sonra. Ben işin gayet ciddiyetindeyim fakat çok saçma bir açıyla bakıyorsun olaya, neyse zaten gidene kimsenin dur demeye niyeti yok yolun açık olsun esenlikle kal.Dediklerini ANladım Yanlız Oyun yöneticileri böyle bir hataya nasıl düşerler anlam veremiyorum.Bügün Kendi ID ŞİFRESİNİ kaptıran gm .d dikkatle söylüyom gm .d yarın swdeki tüm çarları soydurur görülmemiş bişe hadi hayırlısı diyelim.sizde hala bunları savunmaya devam edin.yarın öbürsüzü gün anlarsınız sizinde başınıza bişe gelir o zaman dersiniz vahh diye neyse siz hala işin ciddiyetinde degilsiniz.iyi oyunlar
Açıklama https://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3531601-shorty-yardim-adinda-dolasan-bir-video.html adresinden yapıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...