- Konular
- 9
- Online süresi
- 5m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SHORTY BU NASIL OLUYOR.SİZ NASIL BİR İNSANSINIZ SABAH AKŞAM EMEK VERELİM SİZİN YAPTIGINIZA BAK.TMM HADİ SİZ YAPMADINIZ BU ADAM NASIL YAPIYOR 100 BİN T ,, ZEHİRLER FELAN NASIL OLUYOR BİZ BİR ZEHİR YAPMAK İÇİN 3 4 GÜN UGRAŞALIM,AYIPTIR ARKADAŞ EMEGİMİZE YAZIK MADEN BÖYLE ŞEYLER OLACAK BAŞTAN BELİRTİN BİZDE BAŞKA BİR PWP OYNAYALIM BEN ARKADAŞLARIM BU ELY BIRAKIYORUZ ARKADAŞLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN HAKKINIZI HELAL EDİN İYİ OYUNLAR
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
helal olsun hadi A.e.ol
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyunu zedelemek adına mı yapıyorsunuz anlamadım ki :/ Aşağıdaki konuyu inceleyin
https://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3531601-shorty-yardim-adinda-dolasan-bir-video.html
https://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3531601-shorty-yardim-adinda-dolasan-bir-video.html
- Konular
- 9
- Online süresi
- 5m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Yıllardır oynadıgım oyunu neden zedelemek istiyimki ve shorty nin bu açıklaması hiç tatmın edici deil , görülen köy klavuz istemez. videoda göründügü gibi bunu yapan adam 10 çarla aynı şeyi yapsa 1 mılyon t ediyor ve shorty bu kişileri sunucudan uzaklaştırdı diyor peki bu paralar ve itemlerin piyasaya karışmadıgının karantisini bana verebilirmisin,oyunun içine ettiler resmen
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dostum, hatasız kul olmaz. Bizlere daha iyi hizmet verebilmek için adamlar hileleri denediğinden dolayı böyle bir sorunla karşılaşıldı. Yarın birgün hileden geçilmiyor server dememeniz için. Videoyu izlediysen ve böyle bir kanıya vardıysan zaten bu söylediklerimde senin için pek bir anlam ifade etmiyecektir. Yinede izah etmeye çalışayım.Yıllardır oynadıgım oyunu neden zedelemek istiyimki ve shorty nin bu açıklaması hiç tatmın edici deil , görülen köy klavuz istemez. videoda göründügü gibi bunu yapan adam 10 çarla aynı şeyi yapsa 1 mılyon t ediyor ve shorty bu kişileri sunucudan uzaklaştırdı diyor peki bu paralar ve itemlerin piyasaya karışmadıgının karantisini bana verebilirmisin,oyunun içine ettiler resmen
Videonun amatörce olduğu bariz belli, eğer item ve yang vermek istese zaten bunu panel üzerinden kimse görmeden deposuna ekleyerek yapabilir. Onu geçtim videoda 2 3 saniyeliğine /inv den cıkıyor. Neden kendini göstermek istesin ki?
Yapılan itemler konusuna gelicek olursak. Shorty hesabına başka bir ıpden girildiğini farkedip zaten hemen müdahale etmişler. Üretilen her itemin logları zaten kayıtlarda çıkacağından, yahut her ticaretin kaydı bulunduğundan. Kime ne kadar para verilmiş kime ne item verilmiş hepsini tespit edip, gerektiği gibi serverden silmişler zaten.
Ayrıyetten bu durumdan ders çıkarıp, başka hiçbir metin2 serverinde görmediğim mobil onaylama olayını getirdiler. Şuan için normal userlere kapalı durumda fakat yönetici hesapları artık daha korunaklı durumda, bu durumda da zaten yönetimin hatalarından ders çıkardığını ve önlemler aldığını söyleyebiliriz. Bahsettiğim konunun detaylı anlatımınada burdan ulaşabilirsin.
https://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3533460-google-authenticator-aktif-ediliyor.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...