M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Niang resti çekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vegabont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 230

vegabont

Level 5
TM Üye
Konular
288
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Niang 'Marsilya'ya borcumu ödedim. Fenerbahçe'de oynamak istiyorum' dedi.

Bir Asamoah Gyan, bir Mamadou Niang'a dönen Fenerbahçe'de, ibre artık Senegalli golcüyü gösteriyor. Çünkü Niang, kulübü Marsilya'ya resti çekerek, Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıkladı. Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe'e konuşan Senegalli yıldız, Marsilya yetkililerinin, transferine izin vermemesine rağmen, Fenerbahçe'de forma giymek istediğini belirterek, "Kariyerim için bu tercihi yaptım. Her zaman büyük bir mücadele söz konusu olduğunda bununla ilgileneceğimi söylemiştim. Bir haftadır ortada böyle bir şey var. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Türkiye'de çok popüler. Issiar Dia bana Fenerbahçe'nin tesislerinin mükemmel, kadrosunun kaliteli olduğunu söyledi. Marsilya yöneticileri, ayrılma kararıma saygı göstermeli. Marsilya'ya borcumu ödedim. Bana kulübün verdiği her şeyin karşılığını verdiğimi düşünüyorum. Hiç ihanet etmedim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım. Takıma her şeyimi, ruhumu ve kalbimi verdim. Birkaç gündür midemdeki rahatsızlık yüzünden idmanlara katılamadım. Kötü tanınmak istemem. Hiçbir zaman yediğim kaba pislemedim. Ayrılana kadar Marsilyalı olacağım. Kalbimin yarısı burada kalacak. Yöneticilerle hafta sonundan önce görüşmeyi umut ediyorum" diye konuştu.

Başkandan izin çıkmadı
Niang bunları söylerken, Marsilya Başkanı Jean Claude Dassier, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Niang, ayrılmak istediğini bildirdi. Teknik Direktör Didier Deschamps ve Sportif Direktör Jose Anigo ile uzun süre görüştü. Ancak bizimle sözleşmesi 2014 yılına kadar devam ediyor ve uygun bir ücret alıyor. Sözleşme imzaladığınızda şartlarını yerine getirmelisiniz. Fenerbahçe'nin teklifini göz önüne aldığımda Niang'ın gitmek istemesini anlayabiliyorum. Ancak ligin başlamasına 4 gün kala takımdan ayrılması kesinlikle söz konusu değil" derken, Fenerbahçe'nin yaptığı 6 milyon Euro'luk teklifi yetersiz bulduğunu sözlerine ekledi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri