HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herşeyi denememe rağmen bir türlü oyun açılmıyor.Oynaya tıkladıktan sonra patch/metin2_patch ramadan costume.epk dosyayısının yanlış versiyonu istemciyi yama üzerinden güncelleştirin hatası alıyorum ve bu hatayı düzeltmedim.
Çözümünü paylaşırsanız sevinirim.
Çözümünü paylaşırsanız sevinirim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hepsini yaptım ama sorun çözülmedi.Hala devam ediyor.
Sorunlar:
Mini pack da : pack/metin2_pacth_eu4.epk dosyasının yanlış versiyonu.İstemciyi yama üzerinden güncelleştirin.
Full pack da : pack/metin2_patch_ramadan.epk dosyasının yanlış versiyonu.İstemciyi yama üzerinden güncelleştirin.
Edit : Metin2beta.exe gelmiş sanırım onunla girince oyuna server seçim ekranı açılıyor ama serverler farklı olduğu için bir anlamı yok.
Sorunlar:
Mini pack da : pack/metin2_pacth_eu4.epk dosyasının yanlış versiyonu.İstemciyi yama üzerinden güncelleştirin.
Full pack da : pack/metin2_patch_ramadan.epk dosyasının yanlış versiyonu.İstemciyi yama üzerinden güncelleştirin.
Edit : Metin2beta.exe gelmiş sanırım onunla girince oyuna server seçim ekranı açılıyor ama serverler farklı olduğu için bir anlamı yok.
Son düzenleme:
Merhaba,
Hata aldığınız tüm dosyalarda aynı işlemleri uygulayın lütfen
Hepsini uyguladım hatta şöyle diyim oyunu tamamen kaldırıp 3 defa tekrar kurdum ama sorun çözülmedi

Edit: Diğer bilgisayarımda da denedim ama sonuç yine aynı.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)