Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamunaleyküm efsun botlarının genelinde 5 envanteri algılamaz oyuncularda bot bozuk der
py dosyasında
kısmında
225 kısmı envanter sayınıza göre düzenlersiniz 5 envantere göre ayarlanmıştır sizde 90 yazar
2 tane vardır def Switch(self) kısmında oralardaki 90ı envanterinize göre düzenleyin
Konu daha önce açıldıysa kapatılsın.
py dosyasında
HTML:
def Switch(self):
HTML:
for i in range(0,225*2):
225 kısmı envanter sayınıza göre düzenlersiniz 5 envantere göre ayarlanmıştır sizde 90 yazar
2 tane vardır def Switch(self) kısmında oralardaki 90ı envanterinize göre düzenleyin
Selamunaleyküm efsun botlarının genelinde 5 envanteri algılamaz oyuncularda bot bozuk der
py dosyasında
kısmındaHTML:def Switch(self):
HTML:for i in range(0,225*2):
bu saltanat botunda vardı sanırım ?
bu saltanat botunda vardı sanırım ?
Tam bilmiyorum saltanata girmeyen tek şahıs olabilirim ama sorun yaşayanlar dediklerimi uygulayarak çözebilirler.
Tam bilmiyorum saltanata girmeyen tek şahıs olabilirim ama sorun yaşayanlar dediklerimi uygulayarak çözebilirler.
hangı efsun botunda
mevcut bu sorun onu soruyorum
hangı efsun botunda
mevcut bu sorun onu soruyorum
şunda genelde rastlanıyor normalde coğunda var bu sorun hiç düzenlenmemişse