xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

DarknesMetin2 // Loncalı // 1-99 // TR Tipi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MustafaDMR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkaşlar ben Darknesmetin2.COM dan zHangov3r,
Server daha 25.02.2017'de açıldı yani sıralama temiz ama online useri var.
Bende bu serverin oyuncusuyum buyrun loncanızla gelin.Yada tek basınıza gelin Mavi1'de Beni bulabilirsiniz Loncamıza gelebilirsiniz sizlere yardmcı oluruz.Samimi bir oyun ortamı var beni oyunda bulup ekleyin sizlere yardımcı olmaya çalışıcam.

nElrqR.png
-Genel Olarak Oyun-
nElrqR.png

-)Server 1-99 Arası Orta Bir Server..

-)Dönüşümler TR Tipi ve çok zorlamaz sizi ama ginede bir ekip ruhuna ihtiyacınız olacak :)
-)Biyologlar Sorunsuz Çalışmakta.
-)Catacomb / Azrail sorunsuz Çalışmakta.
-)Azrail Katında BK düşerebilirsiniz Oyundan Atma Gibi bir derdi yok.
-)Sorunsuz olarak 5-6 BK düşer metin Taşlarından.
-)Biyolog ve +Basma itemleri NPC'de mevcut.
-)Büyülü metal genel olarak kestiğiniz her metinden çıkar yanında Zen'de her metinden çıkar.
-)Para kasmak çok zor değil.Level kasarken zaten paranızda rahatça geliyor.
-)Bu arada Dostum öyle saçma sapan kemer/kuşak/pet filan yok Adam Akıllı Eski Metin2 Tipi Oynamayı Bilen Lonca ve adamlar gelsin öyle görelim.. (Her zaman Mavide pm Atın savaş yada barış Cyberizm olarak yardımcı olmaya hep açığız)

nElrqR.png

-Boss'Lar Neler Atar-
nElrqR.png

-)Sürgün Generalleri Sizlere 2 Kıvrık ve Dönüşümlü itemlerin +Basma itemlerini atar.
-)Ejder 60 Levellik Kask/Ayakkabı Pul/Pençe Kostüm Sandıkları atar
-)Sürgün slotlarında 75 Levellik ort/bec li silahlar mevcut (zehir,orkide vs.)
-)Buz cadısı 1 Saatte çıkar ve 55 Level ve ona yakın olan (Anka ayakkabı vs.) İtemleri +7 olarak atar yanında Çelik Atar.
-)Ormanda 85Lik-90Lık Metinlerden Tec.Yüzügü Muho/EjderBıçagı gibi itemler atar.
-)Metinlerden Bereket sandığı atar ve İçinden Yüksek level biyolog itemleri ve Biyolog Taşları Çıkar

nElrqR.png

Server'den Resimler
nElrqR.png

Market

dPWr2X.png

Silahçı

4PZAkG.jpg

Zırhçı

j8vM2m.jpg

Biyolog ve +Basma Mevcut

LyYMEo.png

Biyolog Nesneleri

P0YdB5.png

Sorunsuz CH Değişimi Vardır

dPWr0X.jpg

Savaş Sorumlusundan Bir Çok Etkinliğe Gidersiniz (Ödüllü)

4PZA8G.png

Dönüşümler

Silah

W06zE8.jpg

Zırh

ld0X9J.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri