Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Q7'ye bırakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 221

xHamBeyLoRDx

Seni seviyorum dediğim herkesi sevdim
Fahri Üye
Konular
12,227
Online süresi
5h 56m
Reaksiyon Skoru
3,165
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
577
MmoLira
41
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

331

Eski Beşiktaşlı Simao, “Quaresma yuvasına döndü. Derbide ona güvenin. Q7 ne yapacağını bilir, böyle maçları sever” dedi.

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Simao Sabrosa, vatandaşı ve eski takım arkadaşı Quaresma'ya derbi öncesinde tam destek verdi. Son olarak Hint Ligi'nde forma giydikten sonra futbola veda eden Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden Simao, yarın oynanacak G.Saray maçıyla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu. Beşiktaş formasıyla G.Saray defansının yarısını çalımlayarak attığı golü unutamadığını söyleyen Simao, "Türk kahvesi içmeyi ve Boğaz kenarında yemek yemeyi özledim. İstanbul'da yaşam sürekli hareketliydi. Halkın enerjisi çok pozitifti, bunları asla unutamam. Derbiye gelince, Quaresma yuvaya döndü. G.Saray'ı ona bırakın. Ne yapacağını bilir, böyle maçları da çok sever" ifadelerini kullandı.

QUARESMA'NIN KEYFİ YERİNDE

Portekizli yıldız Quaresma'nın keyfi yerinde. Hapoel maçında Güneş'in, "Seni dinlendirmek istiyorum" teklifine, "Ben oynamayınca sıkılıyorum" diye yanıt veren ve 11'de sahaya çıkan Q7, derbi maçından galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor.

Teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri