kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Artık onaylı paylaşım yapılsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero09090909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 796
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Değerli yönetimdekiler her kafası esen konu açıyor sistemin ne olduğu belli değil artık onaylandıktan sonra paylaşılsın konu yeri değil ama artık buna geçilsin araştırılsın ücretli filesler sistemler paylaşılıyor emek harcayanlar para verenlerin hakkı yeniyor bunu benim yazmamada gerek yok o kadar yöneticisiniz artık birşeyleri rayına oturtmanız gerek iyi forumlar.

Tartışma çıkacağı belli :D ama 2 yorumdanda sizin yaş limitinizi anlamış oldum :D Özgür bir forum ise konuların hiçbiri kapatılmamalı herkes istediği yerde istediği şeyi paylaşabilmeli konu kapatılıyor ise paylaşılmadan kapatılmalı yani önce bir onaydan geçmeli uygunsa zaten yönetici onaylayıp uygun bölümde aktif etmeli siz tabi beleşci tayfa olduğunuz için 7/24 wareze sistem files düşmesini beklemeye devam edin :D

Tartışma çıkacağı belli :D ama 2 yorumdanda sizin yaş limitinizi anlamış oldum :D Özgür bir forum ise konuların hiçbiri kapatılmamalı herkes istediği yerde istediği şeyi paylaşabilmeli konu kapatılıyor ise paylaşılmadan kapatılmalı yani önce bir onaydan geçmeli uygunsa zaten yönetici onaylayıp uygun bölümde aktif etmeli siz tabi beleşci tayfa olduğunuz için 7/24 wareze sistem files düşmesini beklemeye devam edin :D
bu
konuyu açarak sende yaşını belli ettin kardeşim merak etme warez beklemeye dewam ediyon diyosun sen sanki kendin kodlayıp duruyorsun yabancılardan sistem dilenenler var bunu bilmeni istedim :wink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri