- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
o zaman raaad ol boşver
film izle ne bilim eğlenicek çok şey var
film izle ne bilim eğlenicek çok şey var- Katılım
- 6 May 2009
- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Arkadas ben hayatımda bukadar zor kasılan Bır Server gormedım. aşırı zoor kasılıyor nerdeyse hıc exp gelmıyor. Turkmu oynuyoruz Pvp mı oynuyoruz hıcc bellı degıl.
Bu konu hakkında mutlaka bır calısma yapılması Lazım, tamam emek server oynuyoruzda bukadar'da zorr olmamalı.
Bir adam 4 gunde 105 lwl yapmış cook merak edıyorum acaba nasıl yaptı. 7/24 kasıcak'da anca 105 lwl olucak.
En azından Exp Petlerı felan eklensın nesne marketlere Onlardan faydalanıp lwl'lımızı kasarız.
ezp ve level düzenlemesi söz konusu olmaz çünkü bende günlerce kastım şimdi ayar çekilip düzen gelırse benım emekler bosa gider ve çok kişiye haksızlık olur ögle kascan mecbur sabır bende büyük SABIR cektım ve 105 level oldum
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Server emek tarzı olduğu için level zorluğu normal bana göre gautamada kasıyorum bende günde yaklaşık 3 ya da 4 tüp kasıyorum 3 yüzükle tabi serbest açıp kesip yerine çöken,farklı bayraktan kesen ya da bunları yapmasa bile gelip slotlarına ks atıp burada ben varım hadi öteye diyenler olsada sabredip kasılıyorum
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Yüzükler eklenir ise 105 e kasan adamların emeği boşa gidicek sen 4 5 gün kassan adam 2 3 günde kassa adamın zoruna gider. Benim düşüncem
- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
o zaman raaad ol boşverfilm izle ne bilim eğlenicek çok şey var
Bılmıyorum artık cok bunalımdayım

Turkmmo Flood Engelleme
üzüntü;19516536' Alıntı:ezp ve level düzenlemesi söz konusu olmaz çünkü bende günlerce kastım şimdi ayar çekilip düzen gelırse benım emekler bosa gider ve çok kişiye haksızlık olur ögle kascan mecbur sabır bende büyük SABIR cektım ve 105 level oldum
Kardeş adamlar 104 den 105 e , 8 saate kasmıs sizce buu cook normal bısey mı.?
Turkmmo Flood Engelleme
Server emek tarzı olduğu için level zorluğu normal bana göre gautamada kasıyorum bende günde yaklaşık 3 ya da 4 tüp kasıyorum 3 yüzükle tabi serbest açıp kesip yerine çöken,farklı bayraktan kesen ya da bunları yapmasa bile gelip slotlarına ks atıp burada ben varım hadi öteye diyenler olsada sabredip kasılıyorum
Kardeş tamam emek server yıne olsunda. lwl kasmak Bukadar'da zor olamamalı. Gautnam konusuna gelıcek olursak'da Orada ben hıc bır bosluk bulamıyorum heryer Tıklık tıklım dolu. yanı cıddı derecede lwl kasma sıkıntısı var bence. 7-8 saate 1 lwl Alınırmı kardeş. bır bana mı tuaf gelıyor anlamadım kı