- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yav sizde herseye ban ban ban oyunda kımseyı kesmesınler ozaman rekabetın tadı nerde ozaman ? oyun bu hem keser hem kesılır
kardeşim ben her şeye ban atılsın demiyorum ki. kasılmaya çalışan oyunculara inatla saldırıp kesip onları kalkınca da kesmek ve oyunu oynatmamak ban sebebi. bu yanlış hatırlamıyorsam kurallarda yazıyor ben demiyorum bunu. bu ss de görüldüğü üzere
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ben su durumdan rahatsızlık duydum yani. adam allah peygamber ne varsa katmış, rica etmiş.yoksa tabii ki oyun savaş oyunu insanlar birbirlerine saldırmak için emek veriyor en baştan zaten. ama oyunu oynatmayacak derecede oyuncularla uğraşmak yasak diye biliyorum onun için yazdım, merak edip.
- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeşim ben her şeye ban atılsın demiyorum ki. kasılmaya çalışan oyunculara inatla saldırıp kesip onları kalkınca da kesmek ve oyunu oynatmamak ban sebebi. bu yanlış hatırlamıyorsam kurallarda yazıyor ben demiyorum bunu. bu ss de görüldüğü üzereLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ben su durumdan rahatsızlık duydum yani. adam allah peygamber ne varsa katmış, rica etmiş.
yoksa tabii ki oyun savaş oyunu insanlar birbirlerine saldırmak için emek veriyor en baştan zaten. ama oyunu oynatmayacak derecede oyuncularla uğraşmak yasak diye biliyorum onun için yazdım, merak edip.
Savaşında mücadeleninde bir centilmenliği vardır.
Ne yazıkki zarkonda pek olmayan birşey bu centilmenlik.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Doğru dürüst duran adamla işimiz yok ama kalabalıkta 5 kişi üzerime çöküp tenhada böyle ağlarlarsa ifşa olurlar
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Zarkon'un yarısı dedektif sanırım, her şeyi fotoğraflayıp saklamak nasıl bir işsizliktir abi ya 

- Konular
- 639
- Online süresi
- 6h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 368
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
Yeni Başlayıp kasılmaya çalışan bir adamı keserek bundan zevk alıp bunada REKABET mi diyorsunuz.yav sizde herseye ban ban ban oyunda kımseyı kesmesınler ozaman rekabetın tadı nerde ozaman ? oyun bu hem keser hem kesılır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)