kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

şekilsiniz ya ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetunlu4242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yav sizde herseye ban ban ban oyunda kımseyı kesmesınler ozaman rekabetın tadı nerde ozaman ? oyun bu hem keser hem kesılır

kardeşim ben her şeye ban atılsın demiyorum ki. kasılmaya çalışan oyunculara inatla saldırıp kesip onları kalkınca da kesmek ve oyunu oynatmamak ban sebebi. bu yanlış hatırlamıyorsam kurallarda yazıyor ben demiyorum bunu. bu ss de görüldüğü üzere ben su durumdan rahatsızlık duydum yani. adam allah peygamber ne varsa katmış, rica etmiş.

yoksa tabii ki oyun savaş oyunu insanlar birbirlerine saldırmak için emek veriyor en baştan zaten. ama oyunu oynatmayacak derecede oyuncularla uğraşmak yasak diye biliyorum onun için yazdım, merak edip.

kardeşim ben her şeye ban atılsın demiyorum ki. kasılmaya çalışan oyunculara inatla saldırıp kesip onları kalkınca da kesmek ve oyunu oynatmamak ban sebebi. bu yanlış hatırlamıyorsam kurallarda yazıyor ben demiyorum bunu. bu ss de görüldüğü üzere ben su durumdan rahatsızlık duydum yani. adam allah peygamber ne varsa katmış, rica etmiş.

yoksa tabii ki oyun savaş oyunu insanlar birbirlerine saldırmak için emek veriyor en baştan zaten. ama oyunu oynatmayacak derecede oyuncularla uğraşmak yasak diye biliyorum onun için yazdım, merak edip.

Savaşında mücadeleninde bir centilmenliği vardır.
Ne yazıkki zarkonda pek olmayan birşey bu centilmenlik.

Doğru dürüst duran adamla işimiz yok ama kalabalıkta 5 kişi üzerime çöküp tenhada böyle ağlarlarsa ifşa olurlar

Zarkon'un yarısı dedektif sanırım, her şeyi fotoğraflayıp saklamak nasıl bir işsizliktir abi ya :D

yav sizde herseye ban ban ban oyunda kımseyı kesmesınler ozaman rekabetın tadı nerde ozaman ? oyun bu hem keser hem kesılır
Yeni Başlayıp kasılmaya çalışan bir adamı keserek bundan zevk alıp bunada REKABET mi diyorsunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri