romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 PVP Python İnjector Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre160703
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim bak şöyle açıklayayım hileyi dreamfancy den aldım o notuda ek olarak ben ekledim. O zararsızdır bölümü bana ait değil sadece not bana ait. Bu yüzden öyle birşey oldu. Ha sen dreamfancy'e güvenmiyorsan o başka iş.

Yeter artık bıktım forumda hep aynı şeyler dönüyor. Bizzat kendim antivirüs çalışırken çalıştırdığımı yalan söylemem için bir sebep varmı? Tabikide yok. Her gördüğünüz virüsü zararlı zannedip bildirildi falan filan yeter harbiden.

İnsan yalnızca bir açıp bakar antivirüsüm acaba kullanırken sıkıntı çıkarttırıyormu.
Ve birde farkettiysen diğer çoğu hilede antivirüsün devre dışı bırakılması gerektiği yazıyor. Bense virüs olmadığını açıklamak adına devre dışı bırakmamanız gerekiyor diye ek olarak ekliyorum buna rağmen hala gelip virüs diyorsun. Komik :)

DPkY3O.jpg

m38MER.jpg

o zaman ya senin kullandığın antivirüs programı çöp işe yaramıyor yada bu oyunu sürdürmeyi seviyorsun. Burada ben isim veya kişi vermedim ben sadece verdiğin açıklama ve virüstotalle paylaştığın linkin alakası olamadığını söyluyorum ve tabi ki ben kullanılmasını tavsiye etmiyorum 1 virüs olsa anlarımda 38 adet virüsün neresini normal görüyorsun açıklar mısın sana zahmet ? Çok mu gerizekalı buradaki insanlar bunu mu demek istiyorsunuz ? sabahtan beli bakıyorum şu hile bölümüne sürekli aynı hikayeler ben uygun olmadığını düşündüğüm için bildirdil yöneticiler nasıl uygun görürse onu yapar ..

Virüs totalde 38 tane virüs bulunmuş. Konu kapatıldı. Hepimiz farkındayız ki hilelerde virüs olması doğaldır. Bu yüzden virüs total sonucunda 20 taneden fazla olan konuları kapatıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri