Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Emek serverde oto kasılma bugdan faydalanma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gebermezadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 393

gebermezadam

Level 5
TM Üye
Konular
145
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merabalar herkese, emek server olarak açılan Zarkon'da duvarın içine mavi ölüm, stetau lider gibi slot çıkaran bossları sıkıştırıp, oto kasılma yapılmasını videoya aldım. Hem Mavi Ölüm'ü işgal ediyorlar hem duvara girip bugdan faydalanıyorlar hemde oto kasılıp emek harcamadan 105 oluyorlar. Bu olayın kesinlikle ban sebebi olması gerekmekte . Ban sebebi ise zaten ticket atıyorum, gereken yapılır. Buraya atmamdaki sebep videodaki loncanın acizliği ve gereksiz artistliğini görmeniz. Ayrıca bu oto kasılmayı engellemek için birşeyler yapmanız. Örneğin, Mavi Ölüm 1 Saat aynı yerde durduktan sonra kaybolabilr ve ilk çıktığı Buz Ejderha kapısına tekrar atılabilir. @Shorty; @admin;

NOT: O loncadaki arkadaşlar 2 çöp çarla artislik yapılmaz, değecek insan olsanız bizde adam çağırmasını bilirdik. Oyuncu emeklerine saygı göstermeyen insanlarsınız. Yazık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle merabalar herkese, emek server olarak açılan Zarkon'da duvarın içine mavi ölüm, stetau lider gibi slot çıkaran bossları sıkıştırıp, oto kasılma yapılmasını videoya aldım. Hem Mavi Ölüm'ü işgal ediyorlar hem duvara girip bugdan faydalanıyorlar hemde oto kasılıp emek harcamadan 105 oluyorlar. Bu olayın kesinlikle ban sebebi olması gerekmekte . Ban sebebi ise zaten ticket atıyorum, gereken yapılır. Buraya atmamdaki sebep videodaki loncanın acizliği ve gereksiz artistliğini görmeniz. Ayrıca bu oto kasılmayı engellemek için birşeyler yapmanız. Örneğin, Mavi Ölüm 1 Saat aynı yerde durduktan sonra kaybolabilr ve ilk çıktığı Buz Ejderha kapısına tekrar atılabilir. @Shorty; @admin;

NOT: O loncadaki arkadaşlar 2 çöp çarla artislik yapılmaz, değecek insan olsanız bizde adam çağırmasını bilirdik. Oyuncu emeklerine saygı göstermeyen insanlarsınız. Yazık.

Mavi ölüm ve generalleri sıkıştırarak kasılması suç değildir sanıyorum, ama zırh bugu yada wallhack kullanarak duvarların içine girmesi suçtur en azından. Diğerleri de suça göz yumarak ortaklık ediyorlar gereken yapılır umarım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri