Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GercekBaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Clors

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

j8z0Bj.jpg
Sahte hesaplardan Dolayı Madurlardan bırıyım arkadaşlarımın nıckını acıp benden ıd pw Aldılar Soyuldum
O sorun deıl ustune uslk bide ustune ban yedım Bu sorunun bi an önce çözulmesını ıstıyorm
Hesap paylaşımını yasaktır fln bişeyler yazmayn Ozaman hesap devır etmekte yasak olmalıydı
Ben suçsuz yere ban yedım adam butun cumle alemı dolandırms benım çarımıda soyuyor
Ip den gözukuyor dıe sanırım öle ban yedım Artık Paranoyak olmusumm Kim pm atarsa Video alıcamv.s seyller yazıyorm
Soyulmak benım Hatam bılıyorm Ban yemek neden yiyorum ! O anda ch atıgım ıcın kanıtlarım gıttı Sonradan bazı
seyllerı ayıktım O anda hangı yetkıleye pm atsam Cevrim dışı

dP4Q4X.png

Son düzenleme:
[ımg]http://i.hizliresim.com/j8z0bj.jpg[/ımg]sahte hesaplardan dolayı madurlardan bırıyım arkadaşlarımın nıckını acıp benden ıd pw aldılar soyuldum
o sorun deıl ustune uslk bide ustune ban yedım bu sorunun bi an önce çözulmesını ıstıyorm
hesap paylaşımını yasaktır fln bişeyler yazmayn ozaman hesap devır etmekte yasak olmalıydı
ben suçsuz yere ban yedım adam butun cumle alemı dolandırms benım çarımıda soyuyor
ıp den gözukuyor dıe sanırım öle ban yedım artık paranoyak olmusumm kim pm atarsa video alıcamv.s seyller yazıyorm
soyulmak benım hatam bılıyorm ban yemek neden yiyorum ! O anda ch atıgım ıcın kanıtlarım gıttı sonradan bazı
seyllerı ayıktım o anda hangı yetkıleye pm atsam cevrim dışı

[ımg]http://i.hizliresim.com/dp4q4x.png[/ımg]
gm ekıbımız gene kucuk oyunları ıle bızı bızden alıor komık mı hayır burda gene emekcının emegı elınden alınıor onune gelene ban tak tak tak oyuncu kalcakmı hayır sw yı begenmedı batırmaya calısıor

j8z0Bj.jpg
Sahte hesaplardan Dolayı Madurlardan bırıyım arkadaşlarımın nıckını acıp benden ıd pw Aldılar Soyuldum
O sorun deıl ustune uslk bide ustune ban yedım Bu sorunun bi an önce çözulmesını ıstıyorm
Hesap paylaşımını yasaktır fln bişeyler yazmayn Ozaman hesap devır etmekte yasak olmalıydı
Ben suçsuz yere ban yedım adam butun cumle alemı dolandırms benım çarımıda soyuyor
Ip den gözukuyor dıe sanırım öle ban yedım Artık Paranoyak olmusumm Kim pm atarsa Video alıcamv.s seyller yazıyorm
Soyulmak benım Hatam bılıyorm Ban yemek neden yiyorum ! O anda ch atıgım ıcın kanıtlarım gıttı Sonradan bazı
seyllerı ayıktım O anda hangı yetkıleye pm atsam Cevrim dışı

dP4Q4X.png

Gün içerisinde tarafınızdan destek sistemi üzerinden veya oyundan soyulduğunuzu deklare eden herhangi bir konuşma yaptınız mı?

Ayrıca CrasyAlkanNR hesabı Fatih Kurul adında Size ait diğer hesaplarla eşleştiği için hesaplarınızın kapatıldı, Bu durum IP Benzerliği ile beraber hesap benzerliği ve aynı E-Posta adreslerine sahip olmanızdan kaynaklanıyor.

İşlem yapılan görüşme: http://www.imagevisit.com/images/2017/02/23/ek-kan1.png

Gün içerisinde tarafınızdan destek sistemi üzerinden veya oyundan soyulduğunuzu deklare eden herhangi bir konuşma yaptınız mı?

Ayrıca CrasyAlkanNR hesabı Fatih Kurul adında Size ait diğer hesaplarla eşleştiği için hesaplarınızın kapatıldı, Bu durum IP Benzerliği ile beraber hesap benzerliği ve aynı E-Posta adreslerine sahip olmanızdan kaynaklanıyor.

İşlem yapılan görüşme: http://www.imagevisit.com/images/2017/02/23/ek-kan1.png

Bu eleman bunları kandıramamıs benım arkdasımı dolandırıp bnm ıd pw aldı Ip de gözuktugu ıcın ban yedım
Benım çarım soyuldu gırın bakın çara Clors ada aynı Ip den gırıyorm onda neden gözkmuyor o çar çunku Clors hesabıma gıremedı
GercekBaba hesabıma gırdı

Son düzenleme:
Bu eleman bunları kandıramamıs benım arkdasımı dolandırıp bnm ıd pw aldı Ip de gözuktugu ıcın ban yedım
Benım çarım soyuldu gırın bakın çara

Hangi karakterleriniz soyuldu?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri