- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
O sorun deıl ustune uslk bide ustune ban yedım Bu sorunun bi an önce çözulmesını ıstıyorm
Hesap paylaşımını yasaktır fln bişeyler yazmayn Ozaman hesap devır etmekte yasak olmalıydı
Ben suçsuz yere ban yedım adam butun cumle alemı dolandırms benım çarımıda soyuyor
Ip den gözukuyor dıe sanırım öle ban yedım Artık Paranoyak olmusumm Kim pm atarsa Video alıcamv.s seyller yazıyorm
Soyulmak benım Hatam bılıyorm Ban yemek neden yiyorum ! O anda ch atıgım ıcın kanıtlarım gıttı Sonradan bazı
seyllerı ayıktım O anda hangı yetkıleye pm atsam Cevrim dışı
Son düzenleme:
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
gm ekıbımız gene kucuk oyunları ıle bızı bızden alıor komık mı hayır burda gene emekcının emegı elınden alınıor onune gelene ban tak tak tak oyuncu kalcakmı hayır sw yı begenmedı batırmaya calısıor[ımg]http://i.hizliresim.com/j8z0bj.jpg[/ımg]sahte hesaplardan dolayı madurlardan bırıyım arkadaşlarımın nıckını acıp benden ıd pw aldılar soyuldum
o sorun deıl ustune uslk bide ustune ban yedım bu sorunun bi an önce çözulmesını ıstıyorm
hesap paylaşımını yasaktır fln bişeyler yazmayn ozaman hesap devır etmekte yasak olmalıydı
ben suçsuz yere ban yedım adam butun cumle alemı dolandırms benım çarımıda soyuyor
ıp den gözukuyor dıe sanırım öle ban yedım artık paranoyak olmusumm kim pm atarsa video alıcamv.s seyller yazıyorm
soyulmak benım hatam bılıyorm ban yemek neden yiyorum ! O anda ch atıgım ıcın kanıtlarım gıttı sonradan bazı
seyllerı ayıktım o anda hangı yetkıleye pm atsam cevrim dışı
[ımg]http://i.hizliresim.com/dp4q4x.png[/ımg]
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Sahte hesaplardan Dolayı Madurlardan bırıyım arkadaşlarımın nıckını acıp benden ıd pw Aldılar Soyuldum
O sorun deıl ustune uslk bide ustune ban yedım Bu sorunun bi an önce çözulmesını ıstıyorm
Hesap paylaşımını yasaktır fln bişeyler yazmayn Ozaman hesap devır etmekte yasak olmalıydı
Ben suçsuz yere ban yedım adam butun cumle alemı dolandırms benım çarımıda soyuyor
Ip den gözukuyor dıe sanırım öle ban yedım Artık Paranoyak olmusumm Kim pm atarsa Video alıcamv.s seyller yazıyorm
Soyulmak benım Hatam bılıyorm Ban yemek neden yiyorum ! O anda ch atıgım ıcın kanıtlarım gıttı Sonradan bazı
seyllerı ayıktım O anda hangı yetkıleye pm atsam Cevrim dışı
Gün içerisinde tarafınızdan destek sistemi üzerinden veya oyundan soyulduğunuzu deklare eden herhangi bir konuşma yaptınız mı?
Ayrıca CrasyAlkanNR hesabı Fatih Kurul adında Size ait diğer hesaplarla eşleştiği için hesaplarınızın kapatıldı, Bu durum IP Benzerliği ile beraber hesap benzerliği ve aynı E-Posta adreslerine sahip olmanızdan kaynaklanıyor.
İşlem yapılan görüşme: http://www.imagevisit.com/images/2017/02/23/ek-kan1.png
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gün içerisinde tarafınızdan destek sistemi üzerinden veya oyundan soyulduğunuzu deklare eden herhangi bir konuşma yaptınız mı?
Ayrıca CrasyAlkanNR hesabı Fatih Kurul adında Size ait diğer hesaplarla eşleştiği için hesaplarınızın kapatıldı, Bu durum IP Benzerliği ile beraber hesap benzerliği ve aynı E-Posta adreslerine sahip olmanızdan kaynaklanıyor.
İşlem yapılan görüşme: http://www.imagevisit.com/images/2017/02/23/ek-kan1.png
Bu eleman bunları kandıramamıs benım arkdasımı dolandırıp bnm ıd pw aldı Ip de gözuktugu ıcın ban yedım
Benım çarım soyuldu gırın bakın çara Clors ada aynı Ip den gırıyorm onda neden gözkmuyor o çar çunku Clors hesabıma gıremedı
GercekBaba hesabıma gırdı
Son düzenleme:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Bu eleman bunları kandıramamıs benım arkdasımı dolandırıp bnm ıd pw aldı Ip de gözuktugu ıcın ban yedım
Benım çarım soyuldu gırın bakın çara
Hangi karakterleriniz soyuldu?