Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En sevdiğiniz huyunuz nedir?
Benim her konuya gülerek geçmem genelde insanların dikkatinden kaçmıyor ağlancak olaya bile gülerim çoğunlukla insanlar neye üzüldüğümü neye kızdığımı pek anlayamaz. Kızdığımı gören insan nadirdir genelde kızdığımda sonu felaket oluyor görmeleri onlar için pek hoş değil
Ağlarken bile güldüğüm olmuştur çoğu zaman bu huyuma hayranım çevremdeki insaların gözünde de hep neşeli çoğunlukla umursamaz bir tip olmuşumdur bu huyumu çok seviyorum o yüzden. Peki sizin en sevdiğiniz huyunuz nedir ?
Benim her konuya gülerek geçmem genelde insanların dikkatinden kaçmıyor ağlancak olaya bile gülerim çoğunlukla insanlar neye üzüldüğümü neye kızdığımı pek anlayamaz. Kızdığımı gören insan nadirdir genelde kızdığımda sonu felaket oluyor görmeleri onlar için pek hoş değil
Ağlarken bile güldüğüm olmuştur çoğu zaman bu huyuma hayranım çevremdeki insaların gözünde de hep neşeli çoğunlukla umursamaz bir tip olmuşumdur bu huyumu çok seviyorum o yüzden. Peki sizin en sevdiğiniz huyunuz nedir ?İnsanlara ciddi manada tüm samimiyetimle yardıma ihtiyacı olduğunda ve benim o konuda bilgim olduğu an itibariyle canla başla yardımseverliğimi o kişiden esirgememe huyumu çok seviyorum!
Kim neyi hak ediyorsa ona göre davrana bilmem kısaca adamına göre davrana bilmem diyebiliriz.
İnsanlara ciddi manada tüm samimiyetimle yardıma ihtiyacı olduğunda ve benim o konuda bilgim olduğu an itibariyle canla başla yardımseverliğimi o kişiden esirgememe huyumu çok seviyorum!