ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Trksoft & alyasoft gerÇek yÜzÜ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akkentlii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akkentlii

Level 2
Üye
Konular
18
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar 10 gün önce bu alyasoftun alt şirketi trksoft . n e t denen yerden vps sw aldım sözde 7/24 çanlı destek diye aldık ne telefon ne msn bir kere cvp veren yok bunların işi parayı alana kadar sonra birinede ulaşabilirseniz aşkolsun başımızın gözümüzün sakası olsun dedik kapadık çıktık sw den pwp hayatımada burda noktayı koyuyorum böle insanlar oldugu sürece ne oyun nede insan amaçlarına ulaşamaz siz siz olun böle insanlara çarpılmayın herkes allaha emanet olsun.....

GezginBey

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardes ben vps oyun acarken dedimki insallah ben durdukca kapatmayacam aslına bakarsan cok iyi biri ile iş yaptım 6 ay kadar fakat o makinelerini kapattı simdi ismini vermek istemedigim bir yere tasıdım cunku kapatmayacaktım oyunumu daha 1 ay olmadı yemin ediyorum hayatımdan bezdim oyun günde 1 kez gidiyor adamların telefonu yok msn yok ticket diye bise var yazıyorum olaki biri baka da ilgilene yarım saattir oyun kapalı bekliyorum. Turksoft tan alacaktım simdi bu yazdıklarınızı okuyorum sadece burda degil dier formlardada turksofttan illallah demiş millet simdi ben bu oyunu kapatırsam rezil olacam 3 5 arkadasım tonlarca para verip item aldı ciddi diyom ben bu adamlara ne diyecem yani dogru düzgün bu işi yapan bir yer yokmu herkesmi sahtekar herkesmi dolandırıcı yaaw bir tane düzgün alnının akı ile yapan varsa söylesin parası dert degil yeterki insanlar arkamızdan bizi dolandırdı demesin

evet ya alyasofttan makine aldım. bende servere bişi oldu ne telefon acıyolar nede msn

ilgilenen yok vpslerde hizmet kalitesi çok düşük para yı alana kadar iyi aldıktan sonra ilgilenme 0

Arkadaşlar Bakın Haklısınız Ama Sorun su ki Adamlar Sıf Sizle İlgilenmiyor Mke Orica Nitro Gibi Firmalarlada İlgileniyor Ayrıca Sizin Aradıgınız Numara Çalınmış Cep Firmanın Sitesinde Yazıyor Neden O Firmayı Koruyosun Diyosanız Bizde O Firma İle Çalısıyoruz Vds Hosting Kiraladık... Hiç Bir Sorun Olmadı Sonra PvP Server Kurdurduk Özel Yine Sorun Yok Oyun Açık Site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri