mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Zarkon Bot Hilesi 7 24

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan üzüntü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 804

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu Adamlar hep Vadide ch 6 5 4 lerde sürekli böyle kasmaktadır. ve Bunun gibi bir cok yerde Görülmektedir...

bu adamında ismi sssss21313

Yönetim geregini yapıcagını Düşünüyorum Kolay gelsin

be pelerınle alakalı degıl usta adam her ch de dönerek vuruyor ve pelerınle alakalı Degıl bir sistem kurmus

Serverda cesaret pelerini aktif, sizde genel depocu helen'den temin edebilirsiniz.

Zaten sadece videoya göre işlem yapılmıyor hile kullanıp kullanmadığıyla ilgili log kayıtlarınada bakılıyor bildiğim kadarıyla.Pelerinle slot çekenler genelde olduğu yerde düz vuruş yaparak otoda bırakıyorlar çarları ama bu tür oyuncular kasılırken sağa sola hareket ediyorlar sürekl. Kızılda olsun lungsamda olsun bende denk geldim ama hile olarak düşünmemiştim hiç

Zaten sadece videoya göre işlem yapılmıyor hile kullanıp kullanmadığıyla ilgili log kayıtlarınada bakılıyor bildiğim kadarıyla.Pelerinle slot çekenler genelde olduğu yerde düz vuruş yaparak otoda bırakıyorlar çarları ama bu tür oyuncular kasılırken sağa sola hareket ediyorlar sürekl. Kızılda olsun lungsamda olsun bende denk geldim ama hile olarak düşünmemiştim hiç

sayın yönetim işte bende onu dıyorum bu adamın çok carı var böyle saçma isimlerler her ch de PELERİN olsaydı düz dururdu Bu başka Birşey ben BOT olma İhtimalinden Süpeliyim Efendım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri