HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın yetkili serverimizde yaşanan item yang kristal kuponu kayıpları , mause klavye basmama sorunu , biyologlu çarlarda hp düşüşü gibi sorunlar var biz oyuncularla konuştuk bunları sizinle paylaşmak istedik çoğumuz desteğe başvurdu ama ilgilenilmedi olabilir sizinde işleriniz vardır ama paralı edit server li bir oyunda bunlar büyük bir açık anlamına gelir sizinde bu sorunlar la ilgili çalışma yapıcağınızı biliyoruz iyi çalışmalar dileriz ...
KEİTH SERVERİ ELToru NİCK Lİ HESAP 28.01.2017 TARİHİNDE 16:00 İLA 19:34 ARASINDA SARI BAYRAK 2 KÖY DEN TOPLULUK BÖLGESİ EJDERHA BURNU NA IŞINLANMA ESNASINDA YOK OLAN ÇİFT BECERİ (SONU 40BECERİ 25KRİTİK )EJDERHA DİŞİ KILICIM YOK OLDU KARAKTER ATTIM OYUN SONU ATTIM PC Yİ YENİDEN BAŞLATTIM SORUNUM DÜZELMEDİ...
Son düzenleme:
desteğe talep açtık ve dönen olmadı buyüzden böyle bir anket düşündükLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.