HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok Teşekkür Ederim Kardeşim Darısı Senin Başına
Teşekkürler !
Fliesta hatalar var evet src kısmı biraz karışık bir flies ama eminimki bir çok kişi bunları çok kolay bir şekilde aşacaklar.
Kendim için hazırladıgım bir flies ama işim sebebi ile fazla üstüne düşemiyorum flies ı satmayı planlıyor idim fakat paylaşmak daha
iyi olur düşüncesi ile paylaştım
Dedigim gibi bitmiş bir flies degildir hataları vardır fazla üstüne düşmedim Hatalarını veya Bug buldukça fixleyip güncellerim.
Kendim için hazırladıgım bir flies ama işim sebebi ile fazla üstüne düşemiyorum flies ı satmayı planlıyor idim fakat paylaşmak daha
iyi olur düşüncesi ile paylaştım
Dedigim gibi bitmiş bir flies degildir hataları vardır fazla üstüne düşmedim Hatalarını veya Bug buldukça fixleyip güncellerim.
Fileste bildiğin sorunları yazarmısın ? nyami
Bunuda sormamın amacı şu cümlen...
Files'a Ekleyeceklerim Genel Hata Düzeltmeleri ve Bug Sıfırlamaları (güncellenme tarihi Belli degil)
Çok Teşekkür Ederim Kardeşim Darısı Senin Başına
İnşallah
Usta Bunu Yorumsu Kullananlar Ayıp Ediyorlar 1 Teşekkür Ederim Demek O Kadar Mı Zor Ufacık Bir 2 Kelime İstiyor Çok mu ?- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)