yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Renard ( TILKI ) 2017 Server Files Sorunsuz 10.02.2017 Güncellemeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vulpe5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Biri Bana Şu Manzarayı Açıklasın Sadece Şu Manzarayı Zaten Files Bana Ait Ama Game Dosyası Bana Ait Değil O Ayrı Bir mevzuda Biri Bunu Bana Açıklasın. Hangi Akla Hizmet Bir Yönetici Bunu Diyebilir Varez Olursa Olsun Hatta Getirin Tekrar Konuyu Açalım diyor ap açık bu ne demektir bumu turkmmo yöneticliği ?

Şimdi Yazabilirsiniz Konuda Sadece Senin Postun Yok Vs Diye İki Konu Açıldı İkisinide Report Ettim.
@lanetadam; @admin; @qecekondu06; @peacemackers; @CrazyAlkan; @xHamBeyLoRDx; @DarkKnights;

31bd9f1114e2470eac2f55f9d7cba0c6.png

Son düzenleme:
Biri Bana Şu Manzarayı Açıklasın Sadece Şu Manzarayı Zaten Files Bana Ait Ama Game Dosyası Bana Ait Değil O Ayrı Bir mevzuda Biri Bunu Bana Açıklasın. Hangi Akla Hizmet Bir Yönetici Bunu Diyebilir Varez Olursa Olsun Hatta Getirin Tekrar Konuyu Açalım diyor ap açık bu ne demektir bumu turkmmo yöneticliği ?

Şimdi Yazabilirsiniz Konuda Sadece Senin Postun Yok Vs Diye İki Konu Açıldı İkisinide Report Ettim.
@lanetadam; @admin; @qecekondu06; @peacemackers; @CrazyAlkan; @xHamBeyLoRDx; @DarkKnights;

Turkmmo bu konuya bir açıklık getirmeli bence , daha önce bir çok warez konusunu okudum ve inceledim umarım gerekli hassasiyet Oguzhan için de geçerli olur...

satıs konusu olmayan dolandırıcı evlayona gelince adaletli kesiliyorlar :D

Ben yalan birşey yazmadım tam tersine doğru birşey yazdım şimdi bu files ücretli satılan bir files değil öncelikle bu konuya açıklık getirelim ve ben orda genel konuştum burda gelip yorumumun ss sini alıp daha sonra skypeden ekleyip küfür etmek anlıyamıyorum sizi.

Ben yalan birşey yazmadım tam tersine doğru birşey yazdım şimdi bu files ücretli satılan bir files değil öncelikle bu konuya açıklık getirelim ve ben orda genel konuştum burda gelip yorumumun ss sini alıp daha sonra skypeden ekleyip küfür etmek anlıyamıyorum sizi.

Yaptığına şiirmi yazayım ?

Ücretli Satılan Bir Files Değil Bu Demişin Bu Filesi 57 Kişiye Sattım Ben Bu Forum Üzerinden 29 Kişiye Sattım Bu 29 Kişi Parasını Veripte Aldı Bu Filesi.
Daha Önce Birçok Konusu Kapatılan Filesler Public'e Atılmaya Çalışıldı Onları Neden Kapatdınız Aradaki Fark Ne Yani Milletin Filesi Değerli Benimki Değersizmi ?

Samet'in Şaban'ın Yarka'nın Eski Filesleri Forumda Konu Olarak Açıldığında Tak Kapanıyor Benim Filesimin Onlarınkinden Ne Farkı Var Bir Şikayetmi Açıldı Bir Karalamamı Oldu ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri