Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

RushDeLight Banned : Herkese elveda :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan d-ı-kat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 770

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Böylesi gerekiyomuş sıkıntı yok :D

kanka üzdün ya haytında basarılar seni tanımak iyidi güzeldi
dıkat;19484134' Alıntı:
Dün Aksam saatleriydi...

Yaya efsun atmaya çalışıyordum... Artık tak etmişti 30 Ortun üstüne çıkamıyordum... Param vardı ama efsun gelmiyordu Gözlerim bozulacaktı efsun takip etmekten...

Ve bir anda aklıma bir fikir geldi,bu fikir riskliydi ban yiyeceğimi biliyordum... Çünkü Shorty reis efsun botu açmaya çalışanların direk

banlanacağını söylemişti. Ama umurum da değildi her türlü RİSKİ göze almıştım.Oyunda çoğu amaca ulaşmıştım ve eski tadı alamıyordum.

2 Ay sonra evimden bilgisayarımdan uzaklaşmam gerekiyordu,uzun bir süre de oyuna giremeyecektim...

Gözümü karartıp bir efsun botu açmayı denedim.Karakterimi oyundan attı. Bu sabah da hesaplarımla oyunda takılmaca yaparken birden

oyundan düştüm ve hesaplarımın kapatılığını gördüm.

Bugüne kadar saatlerce emek verdiğim 105 Lv yapıp güzel itemler dizdiğim charımda kapanmıştı tabii ki .

Üzüldüm mü ? Hayır üzülmedim. Zaten kısa bir süre sonra oyunu bırakacaktım temelli.

Oyunda güzel vakit geçirdim bugüne kadar LegendArmy' loncasında ki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum birlikte güzel sohbetler

ettik, savaşlar yaptık.

Herkese iyi oyunlar dilerim :) Hile açarsanız bani yersiniz gençler... :D Ha bu arada efsun botu çalışmamıştı...

Hırs yapıp daha yüksek ort istemenle oyundan bıktım demen işte insanlar kandırmak bu kdr kolay , tanımam etmem ama yazın çelişki dolu sonra ortamlarda 70 80 t fiyat çekip dolanacaktın belkide , bu gece 100 e yakın kişi banlandi yancarinda gözüme ilisti bu başlığı görünce . Ortamlarda oyun zaten böyleydi şöyleydi dersin kim bilecek beni pek seven olmaz dobra olduğum için

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri