Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RushDeLight Banned : Herkese elveda :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan d-ı-kat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 770

d-ı-kat

Level 6
TM Üye
Konular
181
Online süresi
15m 42s
Reaksiyon Skoru
102
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
147
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dün Aksam saatleriydi...

Yaya efsun atmaya çalışıyordum... Artık tak etmişti 30 Ortun üstüne çıkamıyordum... Param vardı ama efsun gelmiyordu Gözlerim bozulacaktı efsun takip etmekten...

Ve bir anda aklıma bir fikir geldi,bu fikir riskliydi ban yiyeceğimi biliyordum... Çünkü Shorty reis efsun botu açmaya çalışanların direk

banlanacağını söylemişti. Ama umurum da değildi her türlü RİSKİ göze almıştım.Oyunda çoğu amaca ulaşmıştım ve eski tadı alamıyordum.

2 Ay sonra evimden bilgisayarımdan uzaklaşmam gerekiyordu,uzun bir süre de oyuna giremeyecektim...

Gözümü karartıp bir efsun botu açmayı denedim.Karakterimi oyundan attı. Bu sabah da hesaplarımla oyunda takılmaca yaparken birden

oyundan düştüm ve hesaplarımın kapatılığını gördüm.

Bugüne kadar saatlerce emek verdiğim 105 Lv yapıp güzel itemler dizdiğim charımda kapanmıştı tabii ki .

Üzüldüm mü ? Hayır üzülmedim. Zaten kısa bir süre sonra oyunu bırakacaktım temelli.

Oyunda güzel vakit geçirdim bugüne kadar LegendArmy' loncasında ki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum birlikte güzel sohbetler

ettik, savaşlar yaptık.

Herkese iyi oyunlar dilerim :) Hile açarsanız bani yersiniz gençler... :D Ha bu arada efsun botu çalışmamıştı...

dıkat;19484134' Alıntı:
Dün Aksam saatleriydi...

Yaya efsun atmaya çalışıyordum... Artık tak etmişti 30 Ortun üstüne çıkamıyordum... Param vardı ama efsun gelmiyordu Gözlerim bozulacaktı efsun takip etmekten...

Ve bir anda aklıma bir fikir geldi,bu fikir riskliydi ban yiyeceğimi biliyordum... Çünkü Shorty reis efsun botu açmaya çalışanların direk

banlanacağını söylemişti. Ama umurum da değildi her türlü RİSKİ göze almıştım.Oyunda çoğu amaca ulaşmıştım ve eski tadı alamıyordum.

2 Ay sonra evimden bilgisayarımdan uzaklaşmam gerekiyordu,uzun bir süre de oyuna giremeyecektim...

Gözümü karartıp bir efsun botu açmayı denedim.Karakterimi oyundan attı. Bu sabah da hesaplarımla oyunda takılmaca yaparken birden

oyundan düştüm ve hesaplarımın kapatılığını gördüm.

Bugüne kadar saatlerce emek verdiğim 105 Lv yapıp güzel itemler dizdiğim charımda kapanmıştı tabii ki .

Üzüldüm mü ? Hayır üzülmedim. Zaten kısa bir süre sonra oyunu bırakacaktım temelli.

Oyunda güzel vakit geçirdim bugüne kadar LegendArmy' loncasında ki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum birlikte güzel sohbetler

ettik, savaşlar yaptık.

Herkese iyi oyunlar dilerim :) Hile açarsanız bani yersiniz gençler... :D Ha bu arada efsun botu çalışmamıştı...
Bir hikaye gibi anlatmışsın güzel bir mizacın var hoşuma gitti. Yalnız senin efsun botu açman bütün swye zarar veriyor mantıklı bakarsak 4/15 itemler erken yapılırsa yeni gelen oyuncularda biraz oyundan uzaklaşır bana kalırsa. Şuan durum oldukça iyi yeni bir oyuncu da gelse swye kendine wslerde sağlam bir yer edinebilecek durumda ki zaten sürekli yeni oyuncu akını var. Yani 105'e kadar kasmışsın keşke böyle bir girişimde bulunmasaydın. Yanılmıyorsam Kırmızı 2 helenin yanındaki 1 level çarlar senindi 1-'den 8'e kadar olan chlerdeki sabaha kadar onları kesmekle uğraştım bot diye :) Hakkında hayırlısı olsun.

Bir hikaye gibi anlatmışsın güzel bir mizacın var hoşuma gitti. Yalnız senin efsun botu açman bütün swye zarar veriyor mantıklı bakarsak 4/15 itemler erken yapılırsa yeni gelen oyuncularda biraz oyundan uzaklaşır bana kalırsa. Şuan durum oldukça iyi yeni bir oyuncu da gelse swye kendine wslerde sağlam bir yer edinebilecek durumda ki zaten sürekli yeni oyuncu akını var. Yani 105'e kadar kasmışsın keşke böyle bir girişimde bulunmasaydın. Yanılmıyorsam Kırmızı 2 helenin yanındaki 1 level çarlar senindi 1-'den 8'e kadar olan chlerdeki sabaha kadar onları kesmekle uğraştım bot diye :) Hakkında hayırlısı olsun.

Reis teşekkür ederim mizacım güzeldir :D

Kestiğin char bana ait değildi, ben efsun botuyla efsun yapamadım zaten çalışmadı :D 1 kez denedikten sonrada oyundan attı fazla kurcalamadım bende .

Turkmmo Flood Engelleme

Ha bu arada benim çoğu itemim 4/5 dü kendime yapma gibi bir amacım yoktu sadece inat ettim bu yaya neden ort gelmiyor diye :D

Turkmmo Flood Engelleme

Hile kullanmayı bende tasvip etmiyorum kullanan kesinlikle banlanmalı.Banlananda benim gibi hatasını suçunu kabul etmeli :D

Olum ben sana yaya efsun getircem dedim niye hile aciyosun 😂

Ah be kardesim niye yapiyosun :) ne guzel takiliyoduk

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri